Ne be ne, definitivno samo potvrduvas deka imas ogromen nedostatok na inteligencija najiskreno, iako ne sakam da veruem u toa, deka od nekade curi istata ko plinska boca .
pa ti serviram sto sum kazal, u zagrada sum pisal taka ide zborot, namerno sum go dodal za da nekoj tup ko tebe ne me sfati bukvalno, i ti pak verues deka ja sum mislel deka inter mozat 5-0 siti da gi tepaat

, a pritoa citas deka sum dodal deka NEMAAT igra koja im garantira i mesto vo LS kade glaven konkurent im se lazio be alooo, ili deka benevento ke gi tepa ... kako e mozno, posle sve ova, ti da go sfakas toa bukvalno, daj eve objasni mi, zasto ako nekoj tuka e klinicki slucaj, toa si ti, ili si mega ultra glupav, ili si nepismen, sto sekako pak te prai ultra mega glupav, ili pa mozda trolas i so sila se inatis, jer forum..
Abe u mojot najlud son, inter gol ne moze na siti da im dae, 5 ke im daat ... ne sum tolku lud toa da go mislam be coek, 200 godini u ls ne igrame, svetlosni godini sme daleku od toa nivo na siti, psg, real, barsa, treba da si zakoraven u glava ko coek sto verue u ramna zemja, i harp, ili grinch, za da i posle ova sto ti go crtam so fakti, ti seuste da verues slepo samo zasto mozokot ne ti e dovolno kadaren site ovie informacii za tolku kratok vremenski period da gi isprocesuira ko sto treba.
Bev de stek, ke izbrisev na kraj od sezona akaunt ako se kladev, sto da ti kazam. Mi nema logika da navivas za eden tim a istovremeno da forsiras deka ke se mizerni, znaci nema poenta da cekas sezona so netrpenie da pocne, da gi gleas, a pritoa da si so takov stav, ili da navijas za inter primer, a da se kladis u nivni neuspeh, toa mi nema mene logika. I navivaci na united ne ocekuvale deka siti 200 boda ke se pred niv u dekemvri, pa jebiga, nepredvidliva stvar e fudbalot, i lester pred nekoja godina toa go potvrdija.