Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Му кажавме и на Пеџа у приватниот чет на фб. Играч кој што ќе го игра тоа што Хендерсон пробува веќе 4-5 години.
Што би рекол Кимо, региста тип на играч.[DOUBLEPOST=1519560367][/DOUBLEPOST]Брејјјј еднаш еден лик у Премиер лигата го исссссссссссссссссссссскина братот Факе, му рече Факе сака да трола ама не знае како.
Го имаме и ние италијанскиот Факе, дами и господа, Сантино Безвезе. :D

Марли дај хумор брат. :oeoeoe:

Друже ама ич не сакам да ве тролам, всушност Интер како клуб е сам по себе трол. Згора на се сами си се тролате со коментарите, чијшто дел изнесени беа погоре. Така да олабави се и уживај во неделното пладне. :)

penal nemase, posledniot kadar toa mnogu ubavo go pokaza i spaleti posle mecot istoto go kaza, otkako ja videl situacijata od toj kadar, pozadi igracot kamerata, nakaj golot, a za crven imase tuka, u anglija ova bez razmisluvanje go svirat, iako mislam deka prvo topkata ja udri ama so otvoren gjon obicno e crven, neznam, ti si po pravilata. Ja ova tuka go vidov vcera ne ni primetiv, tolku gi gleav ..

btw, najdi na net objasnuvanja zasto ne bile svireni ko i uvek sto baras i se zamaras so toa, sigurno najdena e nekoja tocka od toj i toj clen vo pravilnikot za sudenje, kade ima objasnuvanje zasto ne se svireni tie situacii. :D
Чим Спалети кажал така е, да не се секираме безвеза.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Не мораш да ми се правдаш што и како си мислел. Значи факт е тоа што си го пишал, а во која конотација е тоа само ти си знаеш. Исто така, постов е факт на глупите и неиздржани муабети што ги терате на темава години наназад. :)
vii vaka sea, toa sto pagas na isecen post od marli ne e moj problem, niti pak e moj problem sto ne si dovolno kadaren da ja sfatis preednostavnata poenta koja sum ja isforsiral togas, a postot bese vakov
bez razlika sto sea se vtori, imaat takvi varijacii u igra da nekad deluvaat stvarno ebano dobro, vezat na teren i deluvaat na ekipa koja moze i na siti 5 gola da im dae ( ok e, taka ide zborot ), ali deluvaat i ko ekipa protiv koja benevento moze da ja zapise svojata prva pobeda, ima uste 1 ton rabota u ekipava, sea za sea nekonstantnosta koja ja pokazuvaat ne im garantira ni mesto u prvite 4
Sea marli sto zastanue pred ona, Taka ide zborot, takodze ne e moj problem, a koga od denesna perspektiva ke go procitas cel post, a ne samo isecokot, a istiot e napisan koga inter bese na samiot vrv i ne bea u rezultatska kriza sfakas deka sum bil celosno u pravo, zasto duri ni togas ne sum veruval deka inter ima konstantnost i igra sto im garantira mesto za LS. ;)

I sea ako i posle ova, ti stvarno mislis deka ja sum veruel deka inter moze da se nosi so siti, ondak si imas nekoj problem u glavata i ja tuka nisto ne mozam da napravam.[DOUBLEPOST=1519561007][/DOUBLEPOST]
Чим Спалети кажал така е, да не се секираме безвеза.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
spaleti aludirase na toa na koe i ja aludirav, kadar koj jasno i precizno pokaza deka ne e penal.
za crveniot se soglasuvam, za penalot ne, zasto ne bese.

Последно уредено:
Друже ама ич не сакам да ве тролам, всушност Интер како клуб е сам по себе трол. Згора на се сами си се тролате со коментарите, чијшто дел изнесени беа погоре. Така да олабави се и уживај во неделното пладне. :)
Друже у реду е брат, за Рома навиваш, не ми збори за тролање. Па уште дел од мислења изнел погоре, а оно ретардирано мислење на Дарко Уфо пред 19 години и тоа кажано у кујзне каква конотација.

Ко да земе Викса ЛАЛ нешто да тресне и ние тоа мислење да го зиаме за релевантно и да се служиме односно што би рекол ти, троламе со истото.

Иначе, hhhhhhhhhhhh форца Милан уште еднаш а се надевам и последен пат сезонава.

Иначе 2, Ранокија-Шкринијар 5 гола, Андре Силва-Калиниќ 4 ехехехехехехехехехехехехегрме

zasto duri ni togas ne sum veruval deka inter ima konstantnost i igra sto im garantira mesto za LS. ;)
Ако ти ја залепам една, у бришење акаунти сакаше да се кладиш дека со Спалети под дифолт имаш ЛШ. Ќе ти ебам тоа Уркото ќе ти ебам, ај па претеризам е ова.

Ако ти ја залепам една, у бришење акаунти сакаше да се кладиш дека со Спалети под дифолт имаш ЛШ. Ќе ти ебам тоа Уркото ќе ти ебам, ај па претеризам е ова.
glup, znaci glup preglup najglup
sum bil spremen, toa e tocno, vo tekot na letoto, ova e post napisan pazi, koga inter e vtor na tabela, nema poraz, nema rezultatska kriza, 300 bodovi e pred milan, pred roma i lazio se.
Zboram toa sto go gleam u daden moment ti ebam prevarata, duri i togas sum imal mislenje koe podocna za zal i se pokazalo kako tocno, zasto toj trend na idenje od krajnost u krajnost kaj inter prodolzi, ali kako i da e u nikoj slucaj ne sum mislel deka takov drasticen pad ke im se zadesi.
Ne gleam nikakva povrzanost od leten period so podgotovki so nezavrsen transfer period, i mesec Noemvri primer, kade raka na srce odlicni bea, za ovoj raspar od tim sea bea bog i batina.

vii vaka sea, toa sto pagas na isecen post od marli ne e moj problem, niti pak e moj problem sto ne si dovolno kadaren da ja sfatis preednostavnata poenta koja sum ja isforsiral togas, a postot bese vakov
.
Sea marli sto zastanue pred ona, Taka ide zborot, takodze ne e moj problem, a koga od denesna perspektiva ke go procitas cel post, a ne samo isecokot, a istiot e napisan koga inter bese na samiot vrv i ne bea u rezultatska kriza sfakas deka sum bil celosno u pravo, zasto duri ni togas ne sum veruval deka inter ima konstantnost i igra sto im garantira mesto za LS. ;)

I sea ako i posle ova, ti stvarno mislis deka ja sum veruel deka inter moze da se nosi so siti, ondak si imas nekoj problem u glavata i ja tuka nisto ne mozam da napravam.[DOUBLEPOST=1519561007][/DOUBLEPOST]
spaleti aludirase na toa na koe i ja aludirav, kadar koj jasno i precizno pokaza deka ne e penal.
za crveniot se soglasuvam, za penalot ne, zasto ne bese.

Ама ти пак ми се правдаш. Абе уживај таму. :)
Пишуваш дека делуваат како екипа, којашто може на сити 5 гола да му даде, а после ми пишуваш дека јас сум имал проблеми со главата ако сум сметал дека ти си верувал дека можеле да се носат со сити.
Ќе го испечатиш претходниот пост на А4 формат ќе ја земиш здравствената книшка и ќе одиш до болница да видиш шо ќе ти речат. :) Ако речат дека е се ок, тогаш јас ќе одам да видам шо ќе ми речат.
Ако сакаш заедно ќе одиме. :)

glup, znaci glup preglup najglup
sum bil spremen, toa e tocno, vo tekot na letoto, ova e post napisan pazi, koga inter e vtor na tabela, nema poraz, nema rezultatska kriza, 300 bodovi e pred milan, pred roma i lazio se.
Zboram toa sto go gleam u daden moment ti ebam prevarata, duri i togas sum imal mislenje koe podocna za zal i se pokazalo kako tocno, zasto toj trend na idenje od krajnost u krajnost kaj inter prodolzi, ali kako i da e u nikoj slucaj ne sum mislel deka takov drasticen pad ke im se zadesi.
Ne gleam nikakva povrzanost od leten period so podgotovki so nezavrsen transfer period, i mesec Noemvri primer, kade raka na srce odlicni bea, za ovoj raspar od tim sea bea bog i batina.
Не Урко, ти пиша дека со Спалети под дифолт ти е загарантирана ЛШ, не беше во прашање никаква форма и добри резултати. Ете колку е под дифолт ЛШ, не знаат кај тераат и не можат два паса да сврзат. Ок е не паничи и ја бев сигурен дека ќе завршиме пред Милан и дека ќе играме ЛШ, а верувам и доста други што навиваат за Интер, само што ти доста драматично го пишуваше тоа и беше спремен да се кладиш во бришење акаунти.

Ама ти пак ми се правдаш. Абе уживај таму. :)
Пишуваш дека делуваат како екипа, којашто може на сити 5 гола да му даде, а после ми пишуваш дека јас сум имал проблеми со главата ако сум сметал дека ти си верувал дека можеле да се носат со сити.
Ќе го испечатиш претходниот пост на А4 формат ќе ја земиш здравствената книшка и ќе одиш до болница да видиш шо ќе ти речат. :) Ако речат дека е се ок, тогаш јас ќе одам да видам шо ќе ми речат.
Ако сакаш заедно ќе одиме. :)
Ne be ne, definitivno samo potvrduvas deka imas ogromen nedostatok na inteligencija najiskreno, iako ne sakam da veruem u toa, deka od nekade curi istata ko plinska boca .
pa ti serviram sto sum kazal, u zagrada sum pisal taka ide zborot, namerno sum go dodal za da nekoj tup ko tebe ne me sfati bukvalno, i ti pak verues deka ja sum mislel deka inter mozat 5-0 siti da gi tepaat :pos:, a pritoa citas deka sum dodal deka NEMAAT igra koja im garantira i mesto vo LS kade glaven konkurent im se lazio be alooo, ili deka benevento ke gi tepa ... kako e mozno, posle sve ova, ti da go sfakas toa bukvalno, daj eve objasni mi, zasto ako nekoj tuka e klinicki slucaj, toa si ti, ili si mega ultra glupav, ili si nepismen, sto sekako pak te prai ultra mega glupav, ili pa mozda trolas i so sila se inatis, jer forum..

Abe u mojot najlud son, inter gol ne moze na siti da im dae, 5 ke im daat ... ne sum tolku lud toa da go mislam be coek, 200 godini u ls ne igrame, svetlosni godini sme daleku od toa nivo na siti, psg, real, barsa, treba da si zakoraven u glava ko coek sto verue u ramna zemja, i harp, ili grinch, za da i posle ova sto ti go crtam so fakti, ti seuste da verues slepo samo zasto mozokot ne ti e dovolno kadaren site ovie informacii za tolku kratok vremenski period da gi isprocesuira ko sto treba. Sum ubeduel ja deka inter na siti 5 ke im dale ... dear mother of god.

Не Урко, ти пиша дека со Спалети под дифолт ти е загарантирана ЛШ, не беше во прашање никаква форма и добри резултати. Ете колку е под дифолт ЛШ, не знаат кај тераат и не можат два паса да сврзат. Ок е не паничи и ја бев сигурен дека ќе завршиме пред Милан и дека ќе играме ЛШ, а верувам и доста други што навиваат за Интер, само што ти доста драматично го пишуваше тоа и беше спремен да се кладиш во бришење акаунти.
Bev de stek, ke izbrisev na kraj od sezona akaunt ako se kladev, sto da ti kazam. Mi nema logika da navivas za eden tim a istovremeno da forsiras deka ke se mizerni, znaci nema poenta da cekas sezona so netrpenie da pocne, da gi gleas, a pritoa da si so takov stav, ili da navijas za inter primer, a da se kladis u nivni neuspeh, toa mi nema mene logika. I navivaci na united ne ocekuvale deka siti 200 boda ke se pred niv u dekemvri, pa jebiga, nepredvidliva stvar e fudbalot, i lester pred nekoja godina toa go potvrdija.

Ne be ne, definitivno samo potvrduvas deka imas ogromen nedostatok na inteligencija najiskreno, iako ne sakam da veruem u toa, deka od nekade curi istata ko plinska boca .
pa ti serviram sto sum kazal, u zagrada sum pisal taka ide zborot, namerno sum go dodal za da nekoj tup ko tebe ne me sfati bukvalno, i ti pak verues deka ja sum mislel deka inter mozat 5-0 siti da gi tepaat :pos:, a pritoa citas deka sum dodal deka NEMAAT igra koja im garantira i mesto vo LS kade glaven konkurent im se lazio be alooo, ili deka benevento ke gi tepa ... kako e mozno, posle sve ova, ti da go sfakas toa bukvalno, daj eve objasni mi, zasto ako nekoj tuka e klinicki slucaj, toa si ti, ili si mega ultra glupav, ili si nepismen, sto sekako pak te prai ultra mega glupav, ili pa mozda trolas i so sila se inatis, jer forum..

Abe u mojot najlud son, inter gol ne moze na siti da im dae, 5 ke im daat ... ne sum tolku lud toa da go mislam be coek, 200 godini u ls ne igrame, svetlosni godini sme daleku od toa nivo na siti, psg, real, barsa, treba da si zakoraven u glava ko coek sto verue u ramna zemja, i harp, ili grinch, za da i posle ova sto ti go crtam so fakti, ti seuste da verues slepo samo zasto mozokot ne ti e dovolno kadaren site ovie informacii za tolku kratok vremenski period da gi isprocesuira ko sto treba.

Bev de stek, ke izbrisev na kraj od sezona akaunt ako se kladev, sto da ti kazam. Mi nema logika da navivas za eden tim a istovremeno da forsiras deka ke se mizerni, znaci nema poenta da cekas sezona so netrpenie da pocne, da gi gleas, a pritoa da si so takov stav, ili da navijas za inter primer, a da se kladis u nivni neuspeh, toa mi nema mene logika. I navivaci na united ne ocekuvale deka siti 200 boda ke se pred niv u dekemvri, pa jebiga, nepredvidliva stvar e fudbalot, i lester pred nekoja godina toa go potvrdija.

Ако мислиш со тоа што ме навредуваш дека ќе испаднеш на крајот паметен, тогаш навистина не знам што да мислам. А, можеби твојата немоќ да дускутираш те прави нервозен.
За да тврдиш дека е некој глупав треба лично да го познаваш истиот.
Знаеш зошто си во право? Зошто кога пишуваш долгометражен канцероген пост на латиница ги изнесуваш сите можни варијанти и секако дека една ќе биде точна на крајот. :)

Ако мислиш со тоа што ме навредуваш дека ќе испаднеш на крајот паметен, тогаш навистина не знам што да мислам. А, можеби твојата немоќ да дускутираш те прави нервозен.
За да тврдиш дека е некој глупав треба лично да го познаваш истиот.
Знаеш зошто си во право? Зошто кога пишуваш долгометражен канцероген пост на латиница ги изнесуваш сите можни варијанти и секако дека една ќе биде точна на крајот. :)
koa ke procitas nekoj kao ubedue deka zemjata e ramna, si vikas ovoj e ultra mega preglupa licnost, sto drugo da kazes za nego, so ima veze ako ne go znaes licno ...
Kakov stav sakas coek da izgradi za tebe na forum, ako verues deka ja sum milslel pazi, deka ovoj inter, moze 5 gola na siti da im dae iako u samiot post sprotivnoto go tvrdam, ti 10 posta teras so isti stav seuste, sekako deka takov zaklucok ke izvlece nekoj za tebe.
pokancerogeno od ova tvoevo na temava nema, prvo za roma navivas a teras na remeti sto samo po sebe e debilno jer roma e u prasanje a ne barsa, vtoro, verues deka sum ubeduel deka inter mozele 5 gola da im daat na siti, sto ne e tocno, ili, deka nekoj nekade na temava rekol deka inter ima najdobar sreden red u italija, sto isto, ne e tocno ... ama te '' mrzelo ''da baras za da se dokazues.

Aj ako ne ke izmislueme za sekoj clen posebno raboti, i taka ke diskutirame, ee pamtis ti koa rece deka roma mozat LS da osvojat ? Me mrzi da baram bro ama taka bese.
E taka se izbaci na temava, izmislues prvo nekoja stvar, pa posle te mrzi da baras, a na krajot seuste tvrdis deka si bil u pravo za istoto iako ne postoi na temava. Ok, teraj si, so da ti kazam, taka se razvivaat debilni diskusii na forum, ko sto e i nashava, kade ko na malo retardirano dete mu objasnuem sto sum sakal da kazam, zasto istoto ne e kadarno da iskalkulira kolku se 1 plus 1, gi mnozi, gi odzema, ali nikako da gi sobere i da ispadne deka se 2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom