Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега читам дека Ливерпул е сериозно заинтересиран за Жоржињо(Џорџињо). Кажете ми за каков играч се работи? Дали е онака класичен заден везен т.е. е добар во дефанзивни задачи или повеќе е плејмејкер?

Види го Томи скаутинг експертиза на дело. :ROFLMAO: Томи Сабатини

Сега читам дека Ливерпул е сериозно заинтересиран за Жоржињо(Џорџињо). Кажете ми за каков играч се работи? Дали е онака класичен заден везен т.е. е добар во дефанзивни задачи или повеќе е плејмејкер?
Плејмејкер.

@Stefan-kobe @Syn ќе ми објасните како и покрај ВАР Гаљардини остана без црвен, а и Беневенто без евентуален пенал за оној стартот на Ранокија?

Нели само на Јувентус му се случува тоа, ama kako, ama zosto :(

Што е најтрагично и Рома е дно ама добро битно го фаќало туѓ срам. :D[DOUBLEPOST=1519556057][/DOUBLEPOST]
@Stefan-kobe @Syn ќе ми објасните како и покрај ВАР Гаљардини остана без црвен, а и Беневенто без евентуален пенал за оној стартот на Ранокија?

Тоа беше чист црвен, дај Боже накнадно да го казнат и така не можам да го гледам. А тоа на Беневенто не беше пенал, баш со Урко на ФБ зборевме. Иначе да, прашај си го ВАР зашо не доби ушлето црвен, тоа го трубам јас цела сезона, дека дефектен е ВАР и дека му е очајна имплементацијата.

Сврзаа неколку победи и заборавија како играа претходно. :D

Иначе Наполи ќе земат околу 100 мил со продажба на Жоржињо и Диавара. Првиот Ливерпул/Јунајтед, а другиот Тотенхем според шпекулациите. Купени за 25 мил, а истите тие да потпишеа со Интер, Милан, Јувентус ќе беа на позајмица во Џенова или Сасуоло. :D
Ние сме биле пред потпис со Погба пред да потпише за Јувентус и планирале една сезона да го пратат на позајмица во Џенова. :pos:

Последно уредено:

penal nemase, posledniot kadar toa mnogu ubavo go pokaza i spaleti posle mecot istoto go kaza, otkako ja videl situacijata od toj kadar, pozadi igracot kamerata, nakaj golot, a za crven imase tuka, u anglija ova bez razmisluvanje go svirat, iako mislam deka prvo topkata ja udri ama so otvoren gjon obicno e crven, neznam, ti si po pravilata. Ja ova tuka go vidov vcera ne ni primetiv, tolku gi gleav ..

btw, najdi na net objasnuvanja zasto ne bile svireni ko i uvek sto baras i se zamaras so toa, sigurno najdena e nekoja tocka od toj i toj clen vo pravilnikot za sudenje, kade ima objasnuvanje zasto ne se svireni tie situacii. :D

Беневенто не е толкаво дно како што е есенскиот шампион и екипа со најдобар среден ред. :)

aj sea potseti ne koj rekol deka inter ima najdobar sreden red vo italija.

Од една страна ме мрзи да барам, од друга страна се плашам дека ќе најдам мислења од типот "можиме и сити да ги добиеме 5-0". ;)

Од една страна ме мрзи да барам, од друга страна се плашам дрка ќе најдам мислења од типот "можиме и сити да ги добиеме 5-0". ;)
a toa mozhime i siti da gi dobieme i 5-0 znaes u kakva konotacija bese kazano ?
Deka igraat od krajnost u krajnost, sigurno ne veruvam ja deka ovoj inter moze da se nosi so psg, siti, barsa ili real, 100 majki ima da ni iznaebat i u najdobro svetlo da se pokazeme.
I ne e deka te mrzi da baras, nego deka kaza izmislena stvar koja i da ja baras, nema da ja najdes, tocno e deka ja licno sum vlecel paraleli megju inter, i ekipa koja u momentov e 10 boda pozadi Inter, ali deka nekoj nekade kazal tuka deka inter ima najdobar sreden red u italija, nikad, taka da ne forsiraj glupi muabeti.

a toa mozhime i siti da gi dobieme i 5-0 znaes u kakva konotacija bese kazano ?
Deka igraat od krajnost u krajnost, sigurno ne veruvam ja deka ovoj inter moze da se nosi so psg, siti, barsa ili real, 100 majki ima da ni iznaebat i u najdobro svetlo da se pokazeme.
I ne e deka te mrzi da baras, nego deka kaza izmislena stvar koja i da ja baras, nema da ja najdes, tocno e deka ja licno sum vlecel paraleli megju inter, i ekipa koja u momentov e 10 boda pozadi Inter, ali deka nekoj nekade kazal tuka deka inter ima najdobar sreden red u italija, nikad, taka da ne forsiraj glupi muabeti.

Не мораш да ми се правдаш што и како си мислел. Значи факт е тоа што си го пишал, а во која конотација е тоа само ти си знаеш. Исто така, постов е факт на глупите и неиздржани муабети што ги терате на темава години наназад. :)

Му кажавме и на Пеџа у приватниот чет на фб. Играч кој што ќе го игра тоа што Хендерсон пробува веќе 4-5 години.
Што би рекол Кимо, региста тип на играч.[DOUBLEPOST=1519560367][/DOUBLEPOST]Брејјјј еднаш еден лик у Премиер лигата го исссссссссссссссссссссскина братот Факе, му рече Факе сака да трола ама не знае како.
Го имаме и ние италијанскиот Факе, дами и господа, Сантино Безвезе. :D

Марли дај хумор брат. :oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom