SpiderWeb
ја заменува титулата под името во вашите мислења.
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 632
- Поени од реакции
- 622
Сладоледџија Катица Јанева
Сладоледџија Зврлевски
Сладоледција Фетаи
Сладоледџија Ленче
Предистражна постапка „Табела“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сладоледџија Катица Јанева
Сладоледџија Зврлевски
Сладоледција Фетаи
Сладоледџија Ленче

Ние не сме кадарни за голови, со Гатузо ќе завршиме -35 гол разлика, ќе си тепа лагано Интер, ќе дојде Стек со тоа ама зошто, ама како, па леле бе и ќе треба да му ебам сфе по список коцкарско и тоа е тоа.
Логично пола саат пред мечот очекувам некое мислење од Кастиел у фан клуб каде иронично ќе се насмее и ќе се сити за тоа шо сум го рекол за Калиниќ а не глеа дека ние уствари иаме помалце голови дадено Авелино и Про Верчели кои секако играат во Серија Б.
Оној ПјуДајПај никаде го нема нормално, го крена цел форум на нозе у јуни и јули и сеа сите мене ме пингаат, он си глеа лабаво Металург како го пуши кај стигне, хк пу!
Марли ко Марли, се избламира за Сусо и Кутињо и го нафура копилето пеА цело време да е контра Милан и иди избркај го сеа од темиве.
Еве го дното, доека сум пишувал мислење тој веќе земал да форсира.
Нормално јас дно допрев со Калиниќ, 15 гола гарантирал, апсолууууууууууутно, секако! На тренинК нема 15 дадено копилето.
Како не бе, од 2011 немаме освоено никаков трофеј, побитна утакмица имал Интер во сабота... Треба ол да се иде на купов, во Европа не играме, нема да се изморад примадоните од 5-6 утакмици плус во сезонава.

Како не бе, од 2011 немаме освоено никаков трофеј, побитна утакмица имал Интер во сабота... Треба ол да се иде на купов, во Европа не играме, нема да се изморад примадоните од 5-6 утакмици плус во сезонава.