Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
А тоа што од клубовите што треба да ни бидат најголеми конкуренти,едниот покрива кредити со кредит, а другиот чека конгрес на кинеска комунистичка партија дали ќе добијат џепарац не е фактор.Јуве од драпање собра 6 титули по ред,не со квалитетни тренери,популаризирање на брендот по Америка,Блиски Исток,Сингапури,Малезии,постепено и паметно надградување на ростерот или нешто од тој аспект пу пу скраја да е.Драпаат! :anco:

Вечер јако ќе е, оние што ќе испаднат ќе дрндаат дека небитен бил купот, другите ќе се помочат во гаштите од среќа :icon_lol:

Нула еуфорија има во мене моментално, е до толку е мизерија Милан. Секако дека ќе бидам мега нервозен ако испаднат затоа што немаме трофеј од 2011 година, а ако пројдеме нема да осетам некоја јака еуфорија зашо Милан се дно во моментов и едноставно не е тоа тоа. Но, тоа не значи дека господата од ФК Милан нема да бидат реметени на чело со Клипче, Мастер тролот и хк пу дај пај.

Ние не сме кадарни за голови, со Гатузо ќе завршиме -35 гол разлика, ќе си тепа лагано Интер, ќе дојде Стек со тоа ама зошто, ама како, па леле бе и ќе треба да му ебам сфе по список коцкарско и тоа е тоа.

Логично пола саат пред мечот очекувам некое мислење од Кастиел у фан клуб каде иронично ќе се насмее и ќе се сити за тоа шо сум го рекол за Калиниќ а не глеа дека ние уствари иаме помалце голови дадено Авелино и Про Верчели кои секако играат во Серија Б.

Оној ПјуДајПај никаде го нема нормално, го крена цел форум на нозе у јуни и јули и сеа сите мене ме пингаат, он си глеа лабаво Металург како го пуши кај стигне, хк пу!

Марли ко Марли, се избламира за Сусо и Кутињо и го нафура копилето пеА цело време да е контра Милан и иди избркај го сеа од темиве.

Еве го дното, доека сум пишувал мислење тој веќе земал да форсира.

Нормално јас дно допрев со Калиниќ, 15 гола гарантирал, апсолууууууууууутно, секако! На тренинК нема 15 дадено копилето.

Чекам Експертот да дое да пише како стварно Јуве се украдените а Милан и Интер се тие кривите уствари....

Ние не сме кадарни за голови, со Гатузо ќе завршиме -35 гол разлика, ќе си тепа лагано Интер, ќе дојде Стек со тоа ама зошто, ама како, па леле бе и ќе треба да му ебам сфе по список коцкарско и тоа е тоа.

Логично пола саат пред мечот очекувам некое мислење од Кастиел у фан клуб каде иронично ќе се насмее и ќе се сити за тоа шо сум го рекол за Калиниќ а не глеа дека ние уствари иаме помалце голови дадено Авелино и Про Верчели кои секако играат во Серија Б.

Оној ПјуДајПај никаде го нема нормално, го крена цел форум на нозе у јуни и јули и сеа сите мене ме пингаат, он си глеа лабаво Металург како го пуши кај стигне, хк пу!

Марли ко Марли, се избламира за Сусо и Кутињо и го нафура копилето пеА цело време да е контра Милан и иди избркај го сеа од темиве.

Еве го дното, доека сум пишувал мислење тој веќе земал да форсира.

Нормално јас дно допрев со Калиниќ, 15 гола гарантирал, апсолууууууууууутно, секако! На тренинК нема 15 дадено копилето.

Грешка си бро не вреѓај, од спрдња игра.

Интер има побитна утакмица со Лацио во сабота каде не смее да си дозволи да изгуби ....овој натпревар веројатно доаѓа во најнезгоден момент за двата клуба...за Интер поарно ќе беше да испаднат од Порденоне,можеби ќе го јадеа срамот од целата фудбалска јавност и фановите ама сто пати поисплатливо ќе му беше( како што немаат резерви) отколку сега да си ги кршат нозете и после само два дена одмор..

Како не бе, од 2011 немаме освоено никаков трофеј, побитна утакмица имал Интер во сабота... Треба ол ин да се иде на купов, во Европа не играме, нема да се изморад примадоните од 5-6 утакмици плус во сезонава.

Последно уредено:
Интер ќе испаднат.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Како не бе, од 2011 немаме освоено никаков трофеј, побитна утакмица имал Интер во сабота... Треба ол да се иде на купов, во Европа не играме, нема да се изморад примадоните од 5-6 утакмици плус во сезонава.
:гомце::гомце:

Како не бе, од 2011 немаме освоено никаков трофеј, побитна утакмица имал Интер во сабота... Треба ол да се иде на купов, во Европа не играме, нема да се изморад примадоните од 5-6 утакмици плус во сезонава.

Да се мочам јас во купот,заради таа умрената утакмица против Порденоне јадовме блам од Удинезе поради тоа што цел среден ред беше преморен и истрошен.....не е купот приоритет оваа година и не е време да се трошат главните играчи во ова небитно натпреварување бидејќи мора да се штедат силите за да се фати Топ 4 во првенството...па после пополека ќе се размислува на титули,сега засега Интер нема капацитет за било каков трофеј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom