Не знам од кај да почнам...
Прво да се објаснам накратко, одамна не сум логирана, може има више од 5 години, али морам да потенцирам дека редовно го читам подфорумов фудбал (исклучиво само овој подфорум - поздрав Џонтра најбољи си

). Е сеа, логично очекувам напади дека сум женско, дека благе везе немам од фудбал, да идам у кујна и слично, ваша работа, терајте..
Али, коа ќе се погодам у вакво расположење (ми се муабети), а ко ќе прочитам ваков коментар, ми иде да се упуцам одма..
Прво, статистикава што си ја постирал ништо не кажува, тоа што се досудени највише пенали за Лацио не значи ништо, можеби реално требало да се досудат 40, а не се?!
Второ, вадиш статистика за прошла сезона, а проблемот на Лацио со судиите е во оваа тековна сезона.
Трето, (како што ти напомена членот погоре) треба да напаѓаш цело време за да ти бидат судени пенали, сигурно нема ако си напикан у твој шеснаестерец да ти биде досуден пенал.. (иако изгубивме од Торино, да не го спомнувам романонецот гаден судиски, со 10 играчи излезе Инзаги во второ полувреме и си ја играше својата игра, напаѓаше, иако знаеше дека тоа 97% значи пораз, затоа си ги обожавам, макар и 17ти да завршиме).
Четврто, пошто те гледам по статистикава си (а богами и по фантазија малце морам да забележам, Милан би можеле да имаат 20 победи по ред, ааааахахахахахахахаха, значи да, некој би МОЖЕЛ да има, ама со малце познавање од Калчо и малце логика, за оваа сезона за Милан тоа не би требало да го помислиш, а уште помалку кажеш, а не па уште да се расправаш дека хипотетички си у право

), дај извади колку се против Лацио судени. Еве да ти помогнам, само Кротоне и Каљари имаат пенал - два поише досудени „против“ од Лацио. Кога си таму, види и колку се против Јуве судени..
Петто, да не се лажеме, поглавна цел ти е да докажеш дека Јуве се светци, глеј ние не чекаме пенал за да тепаме (а најчесто и тогаш не тепате), што ме води до шесто..
Без разлика што имате историја бааги поуспешна од Лацио, мораш да се помириш дека после 14 години го изедовте од Лацио у сред Торино, и тоа после ДОСУДЕН ПЕНАЛ СО ВАР за вас у 94 минута..
Последново извини стварно, ама не можам да се воздржам, послатка победа не сум доживеала во поново време (суперкупот гомна да јаде), и пресреќна сум што ви го досудија тој пенал, пошто во спротивно кој ќе ве слушаше (читаше)..
За крај на овој пост морам да напоменам дека Џиџи го поштувам највише на свет, легенда у права смисла, и ЕДВАЈ ЧЕКАМ да се пензионира, да можам слободно да ве хејтам и на европска сцена, пошто у тешка контрадикција сум, сакам Јуве да губи ко говно, а не сакам Џиџи да прими гол, нема логика нели