Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Легендата ја заврши кариерата како што доликува, и заради преголем респект, и ваков пенал не свирна судијата...

Е овој судија во градите има златно срце, а не канта за отпад :icon_lol:

Dobro vo red e ako ne mu dadol crven na posledna utakmica protiv ispadnata Verona, 20 i kusur godini igrat vo Italija.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Абе каков црвен, ова беше само пенал, евентуално жолт ама тоа не мораше ни да му го даде.

Требаше да го свирне, ништо страшно во секој случај, дури уште подобро ако го одбранеше пеналот можеше уште појако да се опрости. И онака измената требаше да се изврши веќе во секој момент.

Бенатија каков мангуп сакаше да изиграва, Бендтнер за сиромашни :icon_lol:

Де па и вие што го направивте, махинално рака подаде, културен човек, освен ако не е тоа наредба, раката да не ќе и се исушеше на неа ако се поздравеше. Со овој твит повеќе се согласувам.

Benatia making the mistake of assuming these were people rather than set dressing. They must have been told not to shake hands, weird. https://t.co/Lnvc2DwnSk

Mahi, mahi, mahi, mahi, mahinalno hhh

4e42e724bb0ec30b40614902f6087557.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ете, штом не е тоа протокол не знам зошто толку исмевање со Бенатија а во подфорумон љубов и секс кога ќе се отвори некоја battle of the sexes тема, со дрва и камења се фрла по ваквиве :))))

Ете, штом не е тоа протокол не знам зошто толку исмевање со Бенатија а во подфорумон љубов и секс кога ќе се отвори некоја battle of the sexes тема, со дрва и камења се фрла по ваквиве :))))
Ок е Фросе, ај ако не да залееме по некоја солза за дебилот Бенатија што се посрамоти пред цел свет. Сонг и ден денес е предмет на исмевање низ интернетов, што он нешто лошо да не сакаше да постигне? :) Исто и Јанг, знаеше дека ќе му се посере гулаб у уста? :pos: Јебига, ваквите работи секогаш ќе бидат предмет на потсмев, јер СМЕШНО е, дното го проби и тоа е тоа.

Сонг се улета кај што не треба, ко сеа Интер да освои трофеј, да одат сите да му го дадат трофејот пример на Ханда пошто е (ваљда) најдолго у клубот и е некој фактор а по истиот да се улета Кандрева, сместа ќе се испоти планетава, ќе се појави капка пот ко на Драгон Бол. Тука е друга ситуацијата, смешна е да али не е ништо страшно за до толку да трпи ремет.

Ок е Фросе, ај ако не да залееме по некоја солза за дебилот Бенатија што се посрамоти пред цел свет. Сонг и ден денес е предмет на исмевање низ интернетов, што он нешто лошо да не сакаше да постигне? :) Исто и Јанг, знаеше дека ќе му се посере гулаб у уста? :pos: Јебига, ваквите работи секогаш ќе бидат предмет на потсмев, јер СМЕШНО е, дното го проби и тоа е тоа.
Абе во ред, интересна ситуација ама реакциите и реметот се многу исфорсирани и истовремено double standards, тоа ми е поентата. На Јанг и Сонг е смешно тоа не викам не ама се работи за скроз различни ситуации. Кога видов спомнувате каде со раката помислив за цицка ја фатил :D

Ве чекам во ДК со исти постови некоја вака кога ќе ви направи у дискач : )))))))))))))

Абе во ред, интересна ситуација ама реакциите и реметот се многу исфорсирани и истовремено double standards, тоа ми е поентата. На Јанг и Сонг е смешно тоа не викам не ама се работи за скроз различни ситуации. Кога видов спомнувате каде со раката помислив за цицка ја фатил :D

Ве чекам во ДК со исти постови некоја вака кога ќе ви направи у дискач : )))))))))))))
Фрос, од една ебана собиранка што ја направивме пред 300 години извадивме 500 000 слики и мемиња, и тоа од нас кои сме никој и ништо, а не пак за јавна личност како што е Бенатија на доделување медали. Кој и да беше истиот ремет ќе го јадеше, едноставно смешно е. :D А пак ќе кажам, живееме во ера на интернет, теорија нема вакво нешто да остане незабележано и да не биде истролан за истото. Не викам дека не се претерува, ама ако гледаш така па за која работа не се претерува по интернетов? :D

:^ Киево емотикон повраќа (мислам дека имаше таков емотикон али не можев да го најдам :icon_mrgr:)

Де Врај стартува :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom