Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.176
- Поени од реакции
- 91.391
Легендата ја заврши кариерата како што доликува, и заради преголем респект, и ваков пенал не свирна судијата...
Е овој судија во градите има златно срце, а не канта за отпад
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Легендата ја заврши кариерата како што доликува, и заради преголем респект, и ваков пенал не свирна судијата...
Izgleda site sudi imat zlatno srce koga sudat na juventusЕ овој судија во градите има златно срце, а не канта за отпад![]()
, osven onie sudi vo LS 
)))Ок е Фросе, ај ако не да залееме по некоја солза за дебилот Бенатија што се посрамоти пред цел свет. Сонг и ден денес е предмет на исмевање низ интернетов, што он нешто лошо да не сакаше да постигне?Ете, штом не е тоа протокол не знам зошто толку исмевање со Бенатија а во подфорумон љубов и секс кога ќе се отвори некоја battle of the sexes тема, со дрва и камења се фрла по ваквиве)))
Исто и Јанг, знаеше дека ќе му се посере гулаб у уста?
Јебига, ваквите работи секогаш ќе бидат предмет на потсмев, јер СМЕШНО е, дното го проби и тоа е тоа.Абе во ред, интересна ситуација ама реакциите и реметот се многу исфорсирани и истовремено double standards, тоа ми е поентата. На Јанг и Сонг е смешно тоа не викам не ама се работи за скроз различни ситуации. Кога видов спомнувате каде со раката помислив за цицка ја фатилОк е Фросе, ај ако не да залееме по некоја солза за дебилот Бенатија што се посрамоти пред цел свет. Сонг и ден денес е предмет на исмевање низ интернетов, што он нешто лошо да не сакаше да постигне?Исто и Јанг, знаеше дека ќе му се посере гулаб у уста?
Јебига, ваквите работи секогаш ќе бидат предмет на потсмев, јер СМЕШНО е, дното го проби и тоа е тоа.

Фрос, од една ебана собиранка што ја направивме пред 300 години извадивме 500 000 слики и мемиња, и тоа од нас кои сме никој и ништо, а не пак за јавна личност како што е Бенатија на доделување медали. Кој и да беше истиот ремет ќе го јадеше, едноставно смешно е.Абе во ред, интересна ситуација ама реакциите и реметот се многу исфорсирани и истовремено double standards, тоа ми е поентата. На Јанг и Сонг е смешно тоа не викам не ама се работи за скроз различни ситуации. Кога видов спомнувате каде со раката помислив за цицка ја фатил
Ве чекам во ДК со исти постови некоја вака кога ќе ви направи у дискач : )))))))))))))
А пак ќе кажам, живееме во ера на интернет, теорија нема вакво нешто да остане незабележано и да не биде истролан за истото. Не викам дека не се претерува, ама ако гледаш така па за која работа не се претерува по интернетов?