Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Потполно заслужено а овие дебилите за кои навивам нека играат пичкарска филозофија на Алегри- со таков пристап не заслужуваш да станеш шампион идиот еден

auu kakvo derbi ke bide toa Inter - Juventus i na dvata tima ocajno im treba pobeda

6 години ги тепаат и немсто оваа да продолжи истото, овие прават тешки гомнарии. Секоја чест.

Интер крв ќе сере нареден викенд(очекувано и оправдано), а богами и Рома. Настрана што играат со Јуве, секој бод за лш им е битен.
Наполи има не баш лесен, ама ниту тежок до крај. Фиорентина(Г), Торино(Д), Сампдорија(Г), и Кротоне(Д) небитни.

п.с. Ме интересира Шефот што ќе изјави? Наполи повеќе сакале да победат, затоа победиле?

Јас пак се радувам, сега Јуве против Интер ќе оди на победа и те како, друго ќе беше со нерешено, вака крв ќе паѓа наредното коло помеѓу овие два тима :D

Не повеќе од 20 секунди пред да го дадат голот :D

Прегледај го приврзокот 189570
Најслатка днопертиза у историја. :icon_lol::icon_lol:
Цицај Ѓубре, дај боже 500-0 да ги тепаме и да им ја испоебеме цела сезона која и така им е у курац после она со Реал. :D Бехехехехехехнатија, ако изгубат Скудето директен кривец за испаѓањето од ЛШ и за губење на титулата во првенство. :icon_lol:

Ќе биде јако до крајот. :LOL:

Што ви е бенатија крив бе, сам играше во одбрана :icon_lol::icon_lol:

Абе ја забораив дека си за Наполи ти :icon_mrgr:, те назначи Џонтра пеерчето шо неосновано се избриша.

Ајде честито победа :icon_mrgr:

Наполи ми е прв тим сезонава у Италија, втор тим ми е Лацио на чело со мојот човек Лукас факинг Леива, што ќе ве однесе во ЛШ. Најбоље ДМФ у лига, господ бог што гази на зелениот терен во Рим :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom