Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеита мислам и да си оди нема да им се осети многу, бидејќи очигледно Инзаги ќе игра формација без класични крила, односно како денеска Лулиќ и Баста по страните поофанзивно со тројка во одбрана и средина и еден полушпиц зад Имобиле против послабите противници или еве во вакви мечеви со уште појачана, во случајов со четири играчи, од кои Савич имаше повеќе офанзивни задачи.
Кеита најдобриот фудбал сезонава го изигра како партнер у напад на Имобиле, ако не се лажам 90% од головите и асистенциите му се таму, на лево крило е очаен.

Ти бе умрен еден демек се сеќаваш на ова првенство:icon_lol: ....оди клецни некое маче таму, не туку кур замарај со нешто што се случило на прадедоми времето..и јас навивам за Интер ама не плачам дека не му свирнал пенал на Роналдо тој судијата...2017 сме ебате а ти постираш нешто што се случило од на времето на Тупуркуровски кога беше фактор на политичката сцена во Фиром

Ти бе умрен еден демек се сеќаваш на ова првенство:icon_lol: ....оди клецни некое маче таму, не туку кур замарај со нешто што се случило на прадедоми времето..и јас навивам за Интер ама не плачам дека не му свирнал пенал на Роналдо тој судијата...2017 сме ебате а ти постираш нешто што се случило од на времето на Тупуркуровски кога беше фактор на политичката сцена во Фиром

Песната беше добра - ме врати во "Време е за Промени" времето.
На сателитска раи уно или дуе секоја недела некое студио имаше, пренос од сите натпревари.
Една добра, плава и цицклеста водителка... заеби фудбал.

Песната беше добра - ме врати во "Време е за Промени" времето.
На сателитска раи уно или дуе секоја недела некое студио имаше, пренос од сите натпревари.
Една добра, плава и цицклеста водителка... заеби фудбал.
Симона Вентура :icon_lol:

Сега кога спомнавте се да им ебам на Телекабел ги укинале Раи уно и Раи дуе :place::place:

Го најде на видеово Сари на млади години со маица на поп Богомил, кај шо игра стриптиз со фармерки левис од шутка. Во позадина навијач на шкендија свири на синтисајзер!
Овај Деко е цар![DOUBLEPOST=1502782136][/DOUBLEPOST]jkm.png

Јакимовски уште е во Беневенто?
На соопштението од Беневенто за доделени броеви за сезонава го нема во списокот на фудбалери и во сите состави од други сајтови отсуствува.

Последно уредено:

Дечко, ти не навиваш за Интер. Ти си НАВОДНО за Интер ама мислам дека дури и до 2010 кога дробевме само КЕЊаШЕ....т.д пуши ми го скопскиов QR, тибам јетито битолско :pos::pos::pos:

Дечко, ти не навиваш за Интер. Ти си НАВОДНО за Интер ама мислам дека дури и до 2010 кога дробевме само КЕЊаШЕ....т.д пуши ми го скопскиов QR, тибам јетито битолско :pos::pos::pos:
Кој ти кур бе , цревата си ги имам истурено од нерви за Интер да ти ебам брадата твоја мизерна, ме имаш на ФБ и на сликите од пред 100 години можиш да забележиш дали сум нивни фан кромидар еден да ми се фатиш за јетито:icon_lol:

Кој ти кур бе , цревата си ги имам истурено од нерви за Интер да ти ебам брадата твоја мизерна, ме имаш на ФБ и на сликите од пред 100 години можиш да забележиш дали сум нивни фан кромидар еден да ми се фатиш за јетито:icon_lol:

Џони Пепино Приско ... фан на Интер откога е измислено тркалото.

Kakva e taa mizerna brada daj podetalen opis ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom