Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa places be druze ako juve osvoese nemase da se raduvaat, zosto se raduvaa na 2:2 ako e cipi-ripi ili izgubi tvojot tim pa ajde trening utakmica bila ova
Па пишав и горе, Нејмар со Јуве ко луд се израдува ама тоа не му дава на значење на мечот.

Немам потреба да плачам за ципи-рипи меч, кој патем го играме редовно за разлика од некои што се ко Халеева комета.
Дека не плачеш затоа ср изнапиша постови и повтараш ципирипи меч. Одлично не плачеш.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kazi mi Juve koga osvoil supercup nikad ne se raduval taka?[DOUBLEPOST=1502658615][/DOUBLEPOST]
Тоа го зборам цело време, радоста на играчите не му дава на значење на мечот. На пријателските во Америка и Азија исто сите се радуваа.[DOUBLEPOST=1502659066][/DOUBLEPOST]
Дека не плачеш затоа ср изнапиша постови и повтараш ципирипи меч. Одлично не плачеш.

Не туку цело време го потенцирате Бонучи на небитниов меч а лани го имавме истиот Бонучи па пак изгубивме. Значи и он е тапа по ваша логика пошто одбраната ни била сирење и со него.

Не туку цело време го потенцирате Бонучи на небитниов меч а лани го имавме истиот Бонучи па пак изгубивме. Значи и он е тапа по ваша логика пошто одбраната ни била сирење и со него.

Лани игравте со појак противник, не со селска екипа :cool::cool:

:kuracc:

Тоа го зборам цело време, радоста на играчите не му дава на значење на мечот. На пријателските во Америка и Азија исто сите се радуваа.[DOUBLEPOST=1502659066][/DOUBLEPOST]
Druze muabetot bese zosto tolku se raduvale, i juve koga osvojuval i oni se raduvale, nikoj ne rece deka ova bese finale ls, super cup e znaeme, ama ti tuka naprai deka prijatelska igrale i deka seedno im e dali ke pobedat ili izgubat. Ama ako pobedi Juve moze da se raduva, ako ne togas za seir e drugite ekipi ako se raduvaat

Лани игравте со појак противник, не со селска екипа :cool::cool:

:kuracc:
Да бе, појак противник со 30 бода заостаток на табела:D[DOUBLEPOST=1502659502][/DOUBLEPOST]
Druze muabetot bese zosto tolku se raduvale, i juve koga osvojuval i oni se raduvale, nikoj ne rece deka ova bese finale ls, super cup e znaeme, ama ti tuka naprai deka prijatelska igrale i deka seedno im e dali ke pobedat ili izgubat.
Не реков јас да не се радуваат, туку констатирав дека Јуве е прејак кога сложно слават негов пораз навивачи на сите екипи од Серија А во меч кој е малце побитен од Берлускони куп.

Да бе, појак противник со 30 бода заостаток на табела:D[DOUBLEPOST=1502659502][/DOUBLEPOST]
Не реков јас да не се радуваат, туку констатирав дека Јуве е прејак кога сложно слават негов пораз навивачи на сите екипи од Серија А во меч кој е малце побитен од Берлускони куп.
Ok, kako i da e konecno ve pobedivme i vi zemavme pehar :kuracc::icon_mrgr:

Доисплачи се слободно.

Доисплачи се слободно.

Мисли дека плачам ако ти е полесно така. Да ме познаваше ќе знаеше дека сум изгледал 6 ЛШ финалиња на Јуве и сум сведочел на 5 порази, па ти види сега колку ме расплакуваат вакви порази.

Мисли дека плачам ако ти е полесно така. Да ме познаваше ќе знаеше дека сум изгледал 6 ЛШ финалиња на Јуве и сум сведочел на 5 порази, па ти види сега колку ме расплакуваат вакви порази.
Pa navivas za luzerski tim sto gubi vo finalinja, zatoa veke porazite gi dozivuvas kako nebitni :P:D

Ајде, ајде доста, заслужена победа на Лацио, честитки до Падрони и другите 2-3 фанови на небесносините што ги има на форумов.

Алегри ја еба работата, Барѕаљи бек, мртвиот Квадрадо крило и Каспер вреден 90 милиони во напад. Него ако за еден Кутињо и Дембеле се фрлаат по 100 милиони евра, ондак за Дибала таа сума ќе треба тројно да се зголеми... Вечерва цела игра одеше преку него.

Јувентус има квалитет, се покажа во последните 10 минути дека знае да стави на брзина, само е потребно време додека да се загреат нозете. Одкога е Алерги тренер секогаш сме почнувале некако килаво, и сме ваделе поени на сила, мене оваа игра и резултат воопшто не ме изненадува...само ме мотивира да и ебам стомајки на Валентина додека можам.

Де Шиљо уште има кредит кај мене, нов играч е и треба да се привикне на новиот тим, за него ќе судам негде Октомври-Ноември месец

хахахаха јуве.............. прво не му покажа црвен картон на Буфон за пеналот на Лацио, сеа смешка свири за Јуве.
Многу пати се има пишано од лани, го олабавија малку правилото за директен црвен кога се свири пенал со цел да се избегне тројната казна (пенал, црвен на мечот и суспензија за наредниот). Сега црвениот е повеќе исклучок отколку правило, односно црвен се дава за последен играч во одбрана само ако прекршокот со кој е направен е апла со намера и директно врз играчот без воопшто да има шанси да се стигне до топката. Овој фаул на Буфон не влегува во оваа категорија, односно тој ја нападна топката, Имобиле беше побрз и како резултат на тоа го сопна,затоа само жолт. Истиот прекршок Буфон да го направеше надвор од шеснаесетникот ќе беше црвен + слободен удар, а вака жолт + пенал. Тоа е и поентата.

Гледав до 70та минута некаде Лацио комплетно го заслужи водството до тогаш, а со тоа дефинитивно и трофејот, честитки до фановите (y)(y). Одлично изиграа, Имобиле ми е многу мило што се препороди повторно, супер напаѓач е. Кеита мислам и да си оди нема да им се осети многу, бидејќи очигледно Инзаги ќе игра формација без класични крила, односно како денеска Лулиќ и Баста по страните поофанзивно со тројка во одбрана и средина и еден полушпиц зад Имобиле против послабите противници или еве во вакви мечеви со уште појачана, во случајов со четири играчи, од кои Савич имаше повеќе офанзивни задачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom