- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 2.118
- Поени од реакции
- 13.805
Пред да го нападнете Алвеш,погледнете го видеото,сосема е различна изјавата од таа на сликата,не избрзувајте со заклучоци за тоа каква личност е Алвеш базирана врз изјава ваѓана од контекст.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нов слоган на фановиве на Милан...Дојдов, ништо не видов, си заминав...[DOUBLEPOST=1520296765][/DOUBLEPOST]Кој знае колку пари потрошиле само за да отидат во Милано, да сликаат фламинго и да се вратат![]()
Барем тие смениле средина, се умешале со народ, се прошетале во Милано и сигурен сум дека си поминале убаво (и покрај тоа шо се одложи утакмицата) за разлика од тебе кој го поти курот непотребно на форум.Нов слоган на фановиве на Милан...Дојдов, ништо не видов, си заминав...[DOUBLEPOST=1520296765][/DOUBLEPOST]Кој знае колку пари потрошиле само за да отидат во Милано, да сликаат фламинго и да се вратат![]()
Bev ja u torino minatata sezona protiv Genova 4-0 koa bese... Ama jbg se desava, baska smesno mi e so da prais..smesno e bidejki tuka nekoi clenovi izlegoa proroci kazaa cim ste otisle ke ja odlozatДобро колку треба да си глуп, ама стварно глуп да се смееш на људи што отишле преку 1000 км да го следат омилениот тим у живо а не пред телевизор, посебно да се смее некој што сигурно 2 пута у животов излегол од Македонија, и то на викенд у Грчка со мама и тато.
И да, некој моеше да предпостави дека ќе умре чуекот и дека утакмицата ќе биде одложена.
Секогаш кога ќе помислим дека све сум прочитал на форумов, излагаат вакви постови од кои ме пржат очите и жалим што сум ги прочитал.
Седим дома пред компјутер, а да им се смеам на дечките што биле у Милано, ебати провинцијалското размислување !!

Ја на пример сеуште немам идено во Италија Рома да ја гледам и мене ваков баксуз да ми се случеше, ќе сум пукнал од нервоза
@Марли што е официјалното известување сега, картите ви важат кога ќе се преигра? Некој друг попуст нема нели?

Ќе се врати на голема врата утре.Заклучив дека @Џони Вајсмилер исчезна од форумов после првата утакмица на Јувентус - Тотенхем.

Заклучив дека @Џони Вајсмилер исчезна од форумов после првата утакмица на Јувентус - Тотенхем.
Добро бркле да ти ебам живарникот у пичка, тоа што се нашаливме ја и Џонтра на сметка на Кимо и Марли не значи дека ми е мило што се десило ова, ебате пари, време и слободни денови трошеле за да им се деси ова... Глупото е што живееме во држава каде што народот не е финансиски моќен, барем не ние обичните луѓе, па да ги боли кур Кимо и Марли и сместа на следно дерби да отидат без око да им трепне. Вака и да им се важи картата прашање е дали ќе се слободни за следниот термин, дали ќе имаат пари за пат итн итн.Нов слоган на фановиве на Милан...Дојдов, ништо не видов, си заминав...[DOUBLEPOST=1520296765][/DOUBLEPOST]Кој знае колку пари потрошиле само за да отидат во Милано, да сликаат фламинго и да се вратат![]()
Го разбирам сето тоа, ама смешно ми е дека на некој начин ги избаксузиравте со сере*ето пред времеДобро бркле да ти ебам живарникот у пичка, тоа што се нашаливме ја и Џонтра на сметка на Кимо и Марли не значи дека ми е мило што се десило ова, ебате пари, време и слободни денови трошеле за да им се деси ова... Глупото е што живееме во држава каде што народот не е финансиски моќен, барем не ние обичните луѓе, па да ги боли кур Кимо и Марли и сместа на следно дерби да отидат без око да им трепне. Вака и да им се важи картата прашање е дали ќе се слободни за следниот термин, дали ќе имаат пари за пат итн итн.

Добро бркле да ти ебам живарникот у пичка, тоа што се нашаливме ја и Џонтра на сметка на Кимо и Марли не значи дека ми е мило што се десило ова, ебате пари, време и слободни денови трошеле за да им се деси ова... Глупото е што живееме во држава каде што народот не е финансиски моќен, барем не ние обичните луѓе, па да ги боли кур Кимо и Марли и сместа на следно дерби да отидат без око да им трепне. Вака и да им се важи картата прашање е дали ќе се слободни за следниот термин, дали ќе имаат пари за пат итн итн.
Во името на цел фан клуб Интер, ти благодарам (на Џонтра у уста да му го подарам и истоварам ООООоооОООоОоООоо nije melanholijaaaaa sto me nocas ubijaaaa sto mi srce razbijaaa na sitne komadeeeee, to je monotinijaaaaaa) најмногу на свет.Јас сум крив...![]()
Банирај го, шукурац ќе завршиш голема работа, мош убодеш и некој форумски орден.За Сладоледџија нема потреба да коментирам, ќе треба да му запцујам сфе шо има па после тоа сам да се банирам.
Колку пари ве фати отприлика?Јас и другите двајца другари што бевме и најверојатно ќе одиме да го гледаме дербито само чекаме датумот да се официјализира, сопственикот на станот каде што бевме сместени, инаку фан на Милан, ни рече дека поради ова ќе ни обезбеди спиење ако се решиме да дојдеме пошо знае која беше главната причина за нашето патување.
Има летови од Софија секој ден до Милано и планот ни е само една вечер да преспиеме и да се враќаме одма.
Ако успееме се друго да средиме најверојатно и ќе појдеме само се надевам дека и тоа дерби ќе одлучува за нешто и ќе има голема еуфорија.
За Сладоледџија нема потреба да коментирам, ќе треба да му запцујам сфе шо има па после тоа сам да се банирам.