Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 6.305
Полипи на очи ми искочија.breeeej narosi rak ko sirenje na shopska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полипи на очи ми искочија.breeeej narosi rak ko sirenje na shopska.
Кога си кај Сампдорија пиши и дека имаат добар скаут. Од 2015 е кај нив и сите поискусни играчи како Муриел, Сориано, Едер ги заменија со помлади.Франко Балдини требаше да си го земат они, а не Мирабели и Фасоне .. знам дека од 2015 година е без аганжман после Тотенхем, ама па од друга страна знам дека неофицијално работи за Палота ..
како и да е, Милан да му предложиле сигурно ќе прифатил .. има големо искуство и е во тек со модерното време, не е заостанат
Балдини, со Сабатини и оној Ости од Самдорија ќе беа пеколен тим, тој Ости плаче за голем клуб, од како го замени Сенсибиле кој толку го сметаа за добар а флопа, Самдорија почна да игра некоја улога во Сериа А ..
Марли, дај сликата со багерот.
Нема да заврши работа, у задње време хуморот што го форсираат џонтра и син не се копа со багер.
Треба нешто подлабоко што иде, бушилица за нафта или нешто слично
Немој бе вака, сеа ќе ти кажат да се симнеш од планина, многу си затупел таму.
Vii sea, so bilja e noviot sidorf i nekoj bonuci nekoj skriniareeheheggghehehe level na humor tesko bilo koj da se nosi, a ne pa nie, ne ni e lesno pokraj vakva presmesna konkurencija i se gubime.Нема да заврши работа, у задње време хуморот што го форсираат џонтра и син не се копа со багер.
Треба нешто подлабоко што иде, бушилица за нафта или нешто слично

Пробуваме малце да сме смешни јеби га, не секој е ди мастер самопрогласен трол.![]()

Кој си бе ти аналитико?Пробувајте малку повеќе, пошто не ви оди![]()

Кој си бе ти аналитико?
Еве ај ќе пробам, Ријека-Милан 1-0.![]()

Ќе го бараат овие Монтела у брзо време...