Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио ги имам гледано повеќе пати сезонава а Наполи само сега, со Јуве и двете со Сити. Од тоа што сум го видел сум дошол до заклучокот што го пишав. Наполи ми изгледа ко екипа без идеја за разлика од Лацио.
Трескаш глупости

Интераши нешто не сакате да се произнесете по резултатот сношти или го чекате епилогот од вашиот резултат утре со Ранокија или Д'Амброзио како штопер :icon_mrgr:

Интераши нешто не сакате да се произнесете по резултатот сношти или го чекате епилогот од вашиот резултат утре со Ранокија или Д'Амброзио како штопер :icon_mrgr:
Богот Икарди ќе ги реши со хет трик и потоа и вас ќе ве спуштиме на земја и на крајот есенски шампиони :kafence:

Можам да замислам јуве интер што утакмица ќе биде.. и едните и другите на своја половина. Треба некоја реклама како за ла лига да пуштат, its not football, its Serie A. :sick:

Едно од најглупите мислења во поновата историја на темава.

Интер со Спалети во никој случај не игра дефанзивно, Јувентус од друга страна има 41 постигнат гол во Серија А, трето место во топ 5 лигите позади ПСЖ и Манчестер Сити.

Повели објасни ми како тоа двете екипи ќе си седат на своја половина. Не знам дали си свесен какво Дерби д`Италија не чека следниот викенд, поготово ако Интер тепа утре со Кијево.

Трескаш глупости
Пиши зошто мислиш поинаку, како Џони, а вакви кратки моронски реченици на ниво на ретардиран првооделенец на мајка ти да и кажуваш, она сакала, не сакала ќе те трпи.

Едно од најглупите мислења во поновата историја на темава.

Интер со Спалети во никој случај не игра дефанзивно, Јувентус од друга страна има 41 постигнат гол во Серија А, трето место во топ 5 лигите позади ПСЖ и Манчестер Сити.

Повели објасни ми како тоа двете екипи ќе си седат на своја половина. Не знам дали си свесен какво Дерби д`Италија не чека следниот викенд, поготово ако Интер тепа утре со Кијево.
Додај дека тимовите играат во лига каде што најчесто тимовите паркираат автобус и се бранат како стоки т.е. знаат да изиграат докторска одбрана што би рекол Џони...

Коментирам по тоа што го видов на Наполи - Интер и вчера, не пратам други екипи од лигава, не ми се гледа ПРОВИНЦИСКИ фудбал :)

Коментирам по тоа што го видов на Наполи - Интер и вчера, не пратам други екипи од лигава, не ми се гледа ПРОВИНЦИСКИ фудбал :)
Супер експертиза, на ниво, да не речам на дело.

Продужи да не гледаш провинциски фудбал. :)

Експертизите ги оставам на играчите и судиите од оптинските лиги. Форум е, кој што сака може да пише. Не знам што те натерало уопште да цитираш глупо мислење.

Експертизите ги оставам на играчите и судиите од оптинските лиги. Форум е, кој што сака може да пише. Не знам што те натерало уопште да цитираш глупо мислење.
Па ме интересираше на што се должат тие глупости. :D

Пиши зошто мислиш поинаку, како Џони, а вакви кратки моронски реченици на ниво на ретардиран првооделенец на мајка ти да и кажуваш, она сакала, не сакала ќе те трпи.
ти нема да ме трпиш?

ти нема да ме трпиш?
Темава не е играчница. Ако имаш нешто паметно за пишување, напиши го и образложи го, ако немаш не пишувај ништо. Едноставно е, муабети како "трескаш глупости", дома со твоите и со другарите, тука не.

Темава не е играчница. Ако имаш нешто паметно за пишување, напиши го и образложи го, ако немаш не пишувај ништо. Едноставно е, муабети како "трескаш глупости", дома со твоите и со другарите, тука не.
Извини јас така се изразувам ова е форум башка не е собрание и ако во собрание во поново време секаков речник се употребува, што пишуваше вчера беше жива глупост за секој што малку се разбира во фудбал пак стојам на тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom