Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
7 кандидати за „канта“ на годината (читај најпромашен трансфер)...
1. Бонучи (најголем фаворит)
2. Дејви Класен
3. Осман Дембеле
4. Ренато Санчез
5. Дани Себалјос
6. Патрик Шик ( :kuracc: романисти)
7. Виктор Линделоф

Шик реално не заслужува да е на листава, али со тоа пумпање цени на мочковци од по 40М, кој го ебе.

2. Дејви Класен
3. Осман Дембеле
4. Ренато Санчез
5. Дани Себалјос
7. Виктор Линделоф
Мене искрено глупо ми е кога повреден играч ставаат на листа за промашен трансфер (за Дембеле зборам). Тоа не е нешто на кое што може да влијае самиот фудбалер... :)

2. Дејви Класен
3. Осман Дембеле
4. Ренато Санчез
5. Дани Себалјос
7. Виктор Линделоф
Aлал да ти е после два месеци како успеа сите овие да ги прогласиш за промаршени трансфери. Башка што Дембеле и Шик се повредни.

Мене искрено глупо ми е кога повреден играч ставаат на листа за промашен трансфер (за Дембеле зборам). Тоа не е нешто на кое што може да влијае самиот фудбалер... :)
Па и Шик е повреден од почеток на сезоната,само 5 минути има изиграно до сеа. Стварно лоша работа е повредени играчи да се ставаат на оваа листа.

Иначе,за Милинковиќ-Савич...читав негде коментари по српските медиуми дека братов бил класичен бајо,сељачиште пар екселанс. Се скарал со тренерот на младинците на Србија поради недисциплина,на ЕП кога бранеше се гледаше дека си лади кур и 3 гола примија чисто ради него,односно веројатно ќе излезе уште еден промашен талент. Штета,има страшни физички предизпозиции,ама тоа не го надокнадува тоа шо го нема у тоа тиквата сељачка..

Па и Шик е повреден од почеток на сезоната,само 5 минути има изиграно до сеа. Стварно лоша работа е повредени играчи да се ставаат на оваа листа.

Иначе,за Милинковиќ-Савич...читав негде коментари по српските медиуми дека братов бил класичен бајо,сељачиште пар екселанс. Се скарал со тренерот на младинците на Србија поради недисциплина,на ЕП кога бранеше се гледаше дека си лади кур и 3 гола примија чисто ради него,односно веројатно ќе излезе уште еден промашен талент. Штета,има страшни физички предизпозиции,ама тоа не го надокнадува тоа шо го нема у тоа тиквата сељачка..
Е не знаев за Шик дека е повреден, и за него тогаш истото го мислам.

Не да е сељак Вања, додека беше дел од Јунајтед го имав на Инстаграм, сликите барем тогаш му идеа отприлика по овој редослед - слика со бмв, слика со златен ланец, слика со пура, слика со златен ланец и бмвто од погоре, слика со крст од три кила на гради, слика со некои две дрољи и да се гледа Моетот, видео како вози и Карлеуша како ечи во позадина, па идеме слика на сплавови во Белград и јово наново циклусот пак. Информацијава со караниците не ја знаев ама со оглед на ова погоре што го опишав не ме чуди.

Талентиран е нема збор, плус на 16 години кога дојде беше веќе речиси два метра а нели уште може да расте, се има да е класа голман, затоа и прашав до кај е. Не му дадоа работна дозвола за Англија зошто не е интернационалец и нема друг пасош и мораше да си оди.

Ептен селска фаца е нема шо :D :D :D

Јас сум за Наполи.Посекако ќе паднат во вториот дел од сезоната :icon_lol:

Сите сте за Јуве вечерва, само не признавате... :love:
Каков Јувентус бе, 20то место да сме пак ќе навиваат за оној пред нив :pos:

Aлал да ти е после два месеци како успеа сите овие да ги прогласиш за промаршени трансфери. Башка што Дембеле и Шик се повредни.

Сладоледот е образовано дете. Ако смета дека листава е добра ондак нема што да му се замерава. :)
Патем Јуве ли е Беневенто ли е? :)

Што се дешава со Алекс Сандро, штом секогаш омразениот Асамоа игра пред него?

Проблеми со продолжување на договорот, најверојатно ќе лета на лето... класичен бразилски циган, зинат по пари

Едноставно ко да си ги сменаја улогите сезонава....Пред ЛШ додуша стално го одмара, мн битен натпревар ние тој од ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom