Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Каде овој состав без Пелегрини и Флоренци, каков Локатели, Гаљардини дека е?
Ова фан на Милан го правел кога ги има Кутроне и Локатели, уште Калабриа им фали:D

Каде овој состав без Пелегрини и Флоренци, каков Локатели, Гаљардини дека е?
Ова фан на Милан го правел кога ги има Кутроне и Локатели, уште Калабриа им фали:D
Сите тие ќе идат во Сасуоло и Фиорентина затоа ги нема. :coffee::coffee:

Сите тие ќе идат во Сасуоло и Фиорентина затоа ги нема. :coffee::coffee:
Да бе да, на Јуве играчите ги прати у Џенова, на Рома играчите ги транспортира во Сасуоло и Виола, само ваште ќе успеат во Милан:LOL:

Да бе да, на Јуве играчите ги прати у Џенова, на Рома играчите ги транспортира во Сасуоло и Виола, само ваште ќе успеат во Милан[emoji38]
Сами си ги пратија. [emoji23]Башка немој Чезена да ја забораваш. Овие од Милан ќе се во Удинезе и Емполи. Само Донарума у Псж.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Не се обидувајте да ги дефокусирате :kafence: работите пред римското дерби викендов.

П.С Форца Милан :icon_lol:

Наполи ќе се изживуваат врз Милан задутре, Бони на апарати ќе го изнасаат од Сан Паоло...

:kafence:

Кај Италијаниве пола ден да врни дожд одма пола лига ќе ја одложат, а кај нас цела недела врни и денес се изигра фудбал.
И после се чудиме зошто Италија не се пласира на светско? Е зошто де? :)

Кај Италијаниве пола ден да врни дожд одма пола лига ќе ја одложат, а кај нас цела недела врни и денес се изигра фудбал.
И после се чудиме зошто Италија не се пласира на светско? Е зошто де? :)
Се изигра, теренот на стадионот на пелистер има 2ра најдобра дренажа после Градски ама па зато на трибина ко со нож да те шиба некој в бубрези -. - налет дождот од назад коќе навева ако седиш најгоре...

Да и личеше малце на уметничко лизгање денес хаха

Последно уредено:
Пошо освен Мондонико никој не го спомна Римското дерби, да кажам збор два за утакмицата:

Женската на Даниеле Ругани:D:drk::drk::drk:
kdlt8y.png

Силиконска долина :)))))[DOUBLEPOST=1510910344][/DOUBLEPOST]Али вие не сте ја виделе ќерката на Кименти, голманот што бранеше до 41 година во Јуве...

20171117_101643.png

:backa:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom