Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
хехе не го бива сеа ќе се врати во јуве пошто милан не може го купи..[emoji20] [emoji20] [emoji20]
7caeae53fa3d886aa9a02efb2533975d.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Greska e ova, trebalo Barzalji da e na slikava mesto prosekov

Бонучи ќе игра во Скопје, Јуве не. :D
Наместо да игра за суперкупот на Италија во Рим,ќе игра со Шкендија во Скопје за место во ЛЕ :icon_lol:.Од коњ на магаре викаат старите,али сам си бараше :icon_mrgr:

#WeAreSoRich vs Shkendija, во најдоброто натпреварување - ЛЕ!!111111

Јубенташите живи ќе се изедат што нивниот тим нема да биде во Скопје. [emoji3]

Поислачете се уште малку што нема да ги глеате јуве во скопје. #roadtoskopje

Не се прави мутав. На местото на Реал :icon_lol:
Нема врска тоа дали е у Скопје или у Осло. Маката е што не се воопшто на местото на Реал а не затоа што не доаѓа во Скопје. Јас го имам гледано Јуве во живо и сеедно ми е дали ќе дојде во Скопје. Секако немаше да ме извлечат на лотарија а немам намера за пријателски меч да платам 200, 300, 500 евра. Чисто за споредба, минатата година го гледав во Загреб со Динамо за 33 евра.

Миланези најактивни сте сега, немојте само да ве снема во случај на евентуален неуспех. Ептен тивки бевте изминатите сезони, нешто како срам да ви беше да правите шеги.

Знам дека годинава срамежливо се најавува само цел топ 4 и пласман во ЛШ бла бла, ама да бидеме реални се освен борба за Скудето ќе биде лоша сезона. Велам борба затоа што на крајот ситници може да решаваат и нема гаранција за никого при израмнета ситуација. Истото беше и со Јувентус 2011 кога се разбира декларативно се најавуваше борба за ЛШ, но уште од старт се виде дека фактички достижната цел е Скудетото, по што видовме до каде сме дојдени.

Годинава ако освои Милан некои си 70тина бодови доволни едвај за 4то место освоено со маки на крајот никој нема да скока од радост и тоа ќе биде едвај мал чекор. Обично кога се прават вакви инвестиции, поентата е да се натфрли доста над можностите со оглед на тоа што сепак станува збор за гигант.

Миланези најактивни сте сега, немојте само да ве снема во случај на евентуален неуспех. Ептен тивки бевте изминатите сезони, нешто како срам да ви беше да правите шеги.

Знам дека годинава срамежливо се најавува само цел топ 4 и пласман во ЛШ бла бла, ама да бидеме реални се освен борба за Скудето ќе биде лоша сезона. Велам борба затоа што на крајот ситници може да решаваат и нема гаранција за никого при израмнета ситуација. Истото беше и со Јувентус 2011 кога се разбира декларативно се најавуваше борба за ЛШ, но уште од старт се виде дека фактички достижната цел е Скудетото, по што видовме до каде сме дојдени.

Годинава ако освои Милан некои си 70тина бодови доволни едвај за 4то место освоено со маки на крајот никој нема да скока од радост и тоа ќе биде едвај мал чекор. Обично кога се прават вакви инвестиции, поентата е да се натфрли доста над можностите со оглед на тоа што сепак станува збор за гигант.
Не знам кај си видел да сме тивки и срам да ни било шеги да праиме. Целта на Милан е Лш за наредна сезона. Нема воопшто да е неуспех ако не се во борба за титула бидејќи има премногу нови играчи и ќе треба време да се воиграат. Сепак сеуште Рома и Наполи се пред Милан и они се први конкуренти на јуве.

Миланезиве ептен јако го плескале на Бонучи, мислам дека е време да одат и да ебнат некое свежо мевце...а по можност тоа да не биде Бонучи :vrtioci:

Миланези најактивни сте сега, немојте само да ве снема во случај на евентуален неуспех. Ептен тивки бевте изминатите сезони, нешто како срам да ви беше да правите шеги..
Никогаш не ни било срам да правиме шеги, отсекогаш сме биле самокритични како фан клуб.

Ентузијазам спласнува и се крева и тоа е нормално.
Милан на натпревар против Краиова, на сред лето, го наполни Сан Сиро и тоа беше првичната цел - да се врати публиката на стадион. После 5 години страдања, и ние сме од мајка родени и редно е да се порадуваме и да си ги крениме очекувањата. Зедовме одлични играчи, имаме млад тим кој е желен за успеси, лани зедовме титула (супер куп, каква таква ама е титула) и отидовме во ЛЕ после 1500 дена, уште поважно - тераме со истиот тренер, имаме управа која работи деноноќно, имаме убава атмосфера во клубот и тоа е она што го баравме. За почеток, делува одлично се ова.

Од друга страна, не може да имаме поголем неуспех од тоа што ни се случуваше изминатите години, така што веќе сме го допреле дното, подолу нема каде. Сме виделе како е. И вие сте виделе. Не заборавајте како правевте ајвар на трибини во сезоната кога им шиткавте утакмици на Сиена на полувреме од 3-0 на 3-3, не беше многу одамна тоа.

Единствено интерашите останаа да се надев

Kolku i mizerno natprevaruvanje da e LE vazno navivacite na Milan ke imat retka sansa bes golem trosok i patuvanje vonka od drzavata da si go prosledat omileniot im tim za evtini pari i da navivat za skendija vo isto vreme :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom