Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Rece covekot koj se izraduva na transfer na igrac od 18 godine sto izigral 4 utakmice za Dortmund lani, i izjavi samouvereno deka toj istiot bil igracina! :icon_lol:

Ok, pozz ! :icon_mrgr:
Што се правиш па и ти интересен со сила?
Ако си ме прател низ форумов (а гледам дека да) многу убаво ќе знаеш какви апетити за играчи имам и колку војни водам со "колегите" од фан клуб за квалитетот на играчите кои ги потпишуваме.Емре Мор е страшен потенцијал,верувам дека со правилен пристап кон него би станал играчиште.Јас му се израдував зашто обожавам таков профил на играчи (страшен техничар,пргав,млад).
Ти нит некад си го гледал,нит реално знаеш кој е,само го спомна за да ме "заебеш" зошто чоекот немал име за фудбалер [emoji3] .

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Земавте одлични играчи - двајца (Бонучи и Родригез).На ова другово што го испособравте до сега јас не би се радувал толку еуфорично како вие на форумов.Сите ми се некако мех....
Кој не играл 6 месеци,кој поише повреден него здрав,кој не го знаат од дома дека е фудбалер,кој пропаднат набркан од сегде и уште 3-4 енигми кои кузнае како ќе се уклопат во замислите на Монтела.Реално сем бонучи ниеден шампион,класа играч не донесовте.
Секако дека има скок напред во поглед на лани,ама далеку е од сјајна и вредна за еуфорија ситуацијата :)
Единствена енигма е Андре Силва. Другото воопшто не е. Добро и борини кој е просек. Свршивавте вие на Гаљардини не беше енигма ама Кеси енигма е. Мусачо со години е дел од една од најдобрите одбрани во шпанија ама енигма е. Турчинот едино забрана што имаше некој месец да игра иначе испод 50 никој не го земаше ама енигма е. Борха Валеро играчиште е ама Биља енигма е. Нема везе па имате класа 2 подобар тим од Милан ко прошла сезона само трнерите не ви беа погодени.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Единствена енигма е Андре Силва. Другото воопшто не е. Добро и борини кој е просек. Свршивавте вие на Гаљардини не беше енигма ама Кеси енигма е. Мусачо со години е дел од една од најдобрите одбрани во шпанија ама енигма е. Турчинот едино забрана што имаше некој месец да игра иначе испод 50 никој не го земаше ама енигма е. Борха Валеро играчиште е ама Биља енигма е. Нема везе па имате класа 2 подобар тим од Милан ко прошла сезона само трнерите не ви беа погодени.

И ти и Марли многу добро ги знаете моите ставови и стварно незнам зошто со споредби со играчи на Интер пробувате да ми вратите?Со сила будали се праите и двајцата :)

И ти и Марли многу добро ги знаете моите ставови и стварно незнам зошто со споредби со играчи на Интер пробувате да ми вратите?Со сила будали се праите и двајцата :)
Не е со сила. Не можеш да кажеш 3 4 играчи енигма биле кога не се. Нормално не се на нивото на Бонучи , ама па сите се млади со простор за докажување и време да стигнат до тоа ниво. Што не значи дека сите ќе стигнат . А и другите трансфери освен борини се далеку од трансферите од минатите сезони кај што милан земаше просеци. И Никој од нас не рече дека сме ептен јаки и дека титула одма ќе зееме. Целта е Лш што е и реална. Е сеа другото останува на Монтела и играчите. Друга работа па никој од италија не зема играч квалитетен и докажан како Бонучи. Дури ни јуве ни Рома. Д.Коста е добар и квалитетен играч ама далеку од докажан. Премногу е неконстантен и неможе се рачуна за таков. Како ќе се покаже во јуве тоа е друг муабет. Ама сега за с ега не е од тој калибар.

Што се правиш па и ти интересен со сила?
Ако си ме прател низ форумов (а гледам дека да) многу убаво ќе знаеш какви апетити за играчи имам и колку војни водам со "колегите" од фан клуб за квалитетот на играчите кои ги потпишуваме.Емре Мор е страшен потенцијал,верувам дека со правилен пристап кон него би станал играчиште.Јас му се израдував зашто обожавам таков профил на играчи (страшен техничар,пргав,млад).
Ти нит некад си го гледал,нит реално знаеш кој е,само го спомна за да ме "заебеш" зошто чоекот немал име за фудбалер [emoji3] .

Kaj da go gledam koj ne igra be ?! :icon_lol:

Dortmund koj vazi za eden od najdobrite timovi za "razvivanje" mladi igraci kje go prodava posle 200 minute izigrani i edna sezona.
Za relativno smesna suma. Bez dadena sansa.
So trener dojden od Ajaks isto sto vqzi za tim koj razviva mladi igraci :)

Kaj da go gledam koj ne igra be ?! :icon_lol:

Dortmund koj vazi za eden od najdobrite timovi za "razvivanje" mladi igraci kje go prodava posle 200 minute izigrani i edna sezona.
Za relativno smesna suma. Bez dadena sansa.
So trener dojden od Ajaks isto sto vqzi za tim koj razviva mladi igraci :)
Неуспешен обид за спин ти е ова со Емре Мор и сеа и у претходниот пост.
Дали ќе го биде или не (ако уопште дојде) нема ама баш никаква врска со моето претходно мислење на темава околу квалитетот на играчите кои Милан ги донесе летово. [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Кур ќе успее Мор у Интер, не дека не е талентиран ама со тој стил на игра никад во Италија, а поготово во бастионот за млади таленти наречен Интер. Пре Марли може да си го оправи канцерогниот хумор него ли Емре Мор да успее во Италија. А тоа кажува многу.

200.gif

Ова да си го постираше кога поверува дека трансферите на Биља и Бонучи пропаднаа.

Nikoj ne ocekuvase da propadnat osven navivacite na juventus , i ovie od milan ne se tolku glupi da kupat igra4 a potoa da nemozat da go platat.

Inaku okolu debatata koj e flop a koj ne ostajte gi momcite neka se dokazat na teren , ne oti inter i milan imat nekoi dzvezdi vo timot ama imat solidni igraci za prventsvo kako italija.

Nikoj ne ocekuvase da propadnat osven navivacite na juventus , i ovie od milan ne se tolku glupi da kupat igra4 a potoa da nemozat da go platat.
Како не очекувавме,зејтин во црква остававме да пропаднат трансферите и Бонучи(кој сам побара да си иде) да се врати во Јуве и со сила да игра цела сезона,под водство на Алегри поради кој и побара трансфер во Милан :facepalm:

Како не очекувавме,зејтин во црква остававме да пропаднат трансферите и Бонучи(кој сам побара да си иде) да се врати во Јуве и со сила да игра цела сезона,под водство на Алегри поради кој и побара трансфер во Милан :facepalm:

Збори во свое име. Јас тркнав до црква прееска, оставив зејтин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom