Serie A 2017/2018

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Каква сигурна игра на Аталанта. Секоја чест, ништо чудно и сезонава да се здокопа до Лига Европа каде што сега за сега одлично ја брани честа на Италија во не баш лесна група. (y)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Onoj suso da ne im e na komsikite, niso nema da napravat, cela igra tece preku nego.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449

so praat so var-ov be : )))))))))))
Баш на полувремево даваат хајлатс и дојдов да прашам за пеналов и еве гледам веќе си ме преварил.

Како е ова пенал, како жити господ :pos::pos:

Ти гарантирам ова не е до ВАР ни до ништо, ова ти е едноставно до главниот судија кој демек убеден дека е во право не се замара со прегледување.

Некако исчезнаа муабетите дека само на Јувентус можело и со технологија да му се помогне, што е работата :cautious:. Ај да видам баш дали ќе се крене толкава фама за пеналов, како за Јуве или едноставно како што е обичај, моралистите наеднаш кога станува збор за друг тим ќе заборават и чао.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Немаше пенал, дури може да се каже она против интер на Пероти беше 100 пати повеќе пенал.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Не се секирајте за ВАР, одбраната ја Јуве сезонава е полоша од ВАР-от(за дел од ситуациите во кои е искористен или не)...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
neka se spremat juventus za vo nedela milan vleva vo strasna forma. Juve moze da jade popara na meaca :);)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Фалеше уште овој пенал на Рома да биде прегледан од судијата со ВАР и пак да беше свирен...
Едноставно мора ваквите нешта да се корегираат со ВАР,а не дај боже после прегледување да се констатираат погрешните одлуки,што е долно и срамно у секој случај.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom