Serie A 2017/2018

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Едвај чекам да дојде сабота да ја испердашиме „најдобрата одбрана во Италија“ :D
Пораз од Лацио, Јувентус, Наполи, Милан и Рома не би значеле многу за пласман во топ 4. Она што е најбитно е да се освојуваат бодови од другите утакмици.

Многу полошо би било да изгубиме поени кај екипи од средина на табелата како Торино, Аталанта, Сампдорија, Болоња и сл. Овие мора да се тепаат по секоја цена ако сакаме висок пласман. Ќе видиме вечер до кај сме во тој поглед.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.644
Многу полошо би било да изгубиме поени кај екипи од средина на табелата како Торино, Аталанта, Сампдорија, Болоња и сл
Баш овие болдираниве можат на секој тим да му направат проблеми сезонава... Не се веќе оние тимови кои секоја година се бореа за опстанок, сега апетитот им е зголемен, поточно излез во Европа :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Баш овие болдираниве можат на секој тим да му направат проблеми сезонава... Не се веќе оние тимови кои секоја година се бореа за опстанок, сега апетитот им е зголемен, поточно излез во Европа :)
Точно, тоа и ме плаши. Имаат солидни и добро балансирани состави, и играат без притисок пошто нема што да изгубат. Додека тимови како Интер и Милан кои вложија многу имаат СЕ да изгубат доколку не се вратат во ЛШ.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Марли пак е коректен и има доблест да пише у темава и коа не ја бива работата.Него @PewDiePie го нема нигде жив откако тргна узбрдо работата,а најгласен и најдрзок беше на форумов околу ултра-мега-гига јаките засилувања чалханоглу,биља,конти и компанија.
Марли намерно така пишува за да не го дупиме. :D :kuracc:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Пораз од Лацио, Јувентус, Наполи, Милан и Рома не би значеле многу за пласман во топ 4. Она што е најбитно е да се освојуваат бодови од другите утакмици.

Многу полошо би било да изгубиме поени кај екипи од средина на табелата како Торино, Аталанта, Сампдорија, Болоња и сл. Овие мора да се тепаат по секоја цена ако сакаме висок пласман. Ќе видиме вечер до кај сме во тој поглед.
Ја промени страната во Милано или не погледна против кого игра Јувентус во сабота? :D

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Незнам која институција барале да се затвори Курва норд на 3 години..Казна сигурно ќе има а и мора ..Жалосно е ова ептен...
Da ima takov predlog ali tesko da bide tolku drasticno iako zasluzuvaat, u pravo si zalosno e ova, ama za zal toa e realnosta so ovie grupi se nadevam mali koi ne zasluzuvaat da priparat na 5 km do stadion a ne pa da vlezat

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom