Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Смирете се бе ,не се расправајте за глупости ќе ве молам..еве јас како пообјективен малце сметам дека тоа на Пероти двојбена ситуација од прва гледна точка бидејќи многу смешно падна со оглед дека беше во трк и ситуацијата се случваше на работ односно на ќошот каде Шкринијар многу мудро му влета во дуел, но несакајќи го закачи на ногата што можи да се окарактеризира како пенал,ама и ретко се судат онакви пенали, освен ако имаше Вар па да видеше на снимката и веројатно ќе покажеше на белата точка судијата..поентата на Стефан има логика на тоа што вика дека обичните прекршоци што се судат надвор од 16 метри неможат да се класифицираат како пенали внатре во казнетиот простор, иако правилото јасно нагласува дека прекршокот внатре и надвор е комплетно исти.

И Пупоне не туку измислувај глупости..јас лани напротив тврдев дека Интер не му се дораснати сеуште на Наполи и Рома,и до ден денес го мислам истото без разлика дека ве победивме во директниот дуел,Рома далеку посигурно делува со помалите екипи и имаат постабилна т.е. дефинирана игра..Интер од натпревар до натпревар не знај кај тера и ништо чудно со Лацио до крај да биди држ-недај за 4-ртата позиција.
Не сум рекол за тебе ништо туку за одредени фанови.. не ми беше целта да се курчам, ама некој да испаднеше со ваков пост како твојот во врска со пеналот немаше да реагирам, ама некој да ми глуми Колина и да ми кажува на Едер апла пенал, ова на Пероти треба да си дете да кажеш дека е пенал епа не бива..

Реално не знам со кое лице ова ти како фан на Интер го пишиш?..па дали има поголеми пациенти на Рома од Интер?..маста ни ја извадоја во последните 6-7 години,не газат кај ќе стигнат и ни ја полнеа мрежата на мајтап..на Меаца како на тренинг си врват против нас реално и покрај тоа што имаа нула титули пак не му сме дораснати на Рома бидејќи секоја ебана година Интер вложва три пати повеќе од нив и пак не шлапаат и пак се пред нас со 100 бода разлика...па Лацио толку не ги шлапаа колку нас..реално Наполи и Рома какви комплекси ни имаат накачено дури со страв излегваат играчите кога играме против нив..со Јувентус и Милан не се плашам бидејќи знаам дека ќе дадат се од себе ама овие другите се смрт за Интер во последните години.

Џони е наш! :)

Реално не знам со кое лице ова ти како фан на Интер го пишиш?..па дали има поголеми пациенти на Рома од Интер?..маста ни ја извадоја во последните 6-7 години,не газат кај ќе стигнат и ни ја полнеа мрежата на мајтап..на Меаца како на тренинг си врват против нас реално и покрај тоа што имаа нула титули пак не му сме дораснати на Рома бидејќи секоја ебана година Интер вложва три пати повеќе од нив и пак не шлапаат и пак се пред нас со 100 бода разлика...па Лацио толку не ги шлапаа колку нас..реално Наполи и Рома какви комплекси ни имаат накачено дури со страв излегваат играчите кога играме против нив..со Јувентус и Милан не се плашам бидејќи знаам дека ќе дадат се од себе ама овие другите се смрт за Интер во последните години.
0% се замарам со Рома у животот, нити некогаш сум се замарал. Секогаш биле во втор план и небитни, онака тим од втор ранг позади Милан, Интер и Јуве. Не плескале последните години wow јак кур, пак нула титули како и Интер, пак лузеризмот на дело. :icon_lol: Еве Интер малце се појача годинава, зема асален тренер и одма од земја ги акнавме моќните Рома. :D

Фан на Интер сум брат ама мораме да бидиме реални,Интер му служеше на Рома за гол разлика баш како што си напиша..против Рома како пички излегваа на теренот и губеа како магариња и таквите порази од по три,четири парчиња не се забораваат така лесно..па едно време Дестро се курчеше и покажваше уши а копилето од школата на Интер е...една победа од 1-3 не ги пери долгогодишните ќотеци и бламирања што ги трпевме.[DOUBLEPOST=1507063514][/DOUBLEPOST]
0% се замарам со Рома у животот, нити некогаш сум се замарал. Секогаш биле во втор план и небитни, онака тим од втор ранг позади Милан, Интер и Јуве. Не плескале последните години wow јак кур, пак нула титули како и Интер, пак лузеризмот на дело. :icon_lol: Еве Интер малце се појача годинава, зема асален тренер и одма од земја ги акнавме моќните Рома. :D

Интер и Милан долги години не му се дораснати на Рома и Наполи па малце преиспитајсе со ставовите за втор ранг :D...Јувентус ти доаѓа како главен BOS што седи во капелата а овие Рома и Наполи како Royal Guards пред портите од Храмот :D..додека Интер,Милан,Виола и Лацио се елитни ботој :D

Интер и Милан долги години не му се дораснати на Рома и Наполи па малце преиспитајсе со ставовите за втор ранг :D...Јувентус ти доаѓа како главен BOS што седи во капелата а овие Рома и Наполи како Royal Guards пред портите од Храмот :D..додека Интер,Милан,Виола и Лацио се елитни ботој :D
Џони дај брат намали со дрогите, викаш дека си реален ама ти идеш у крајности. Факт е дека Рома по резултати е пред Милан и Интер последниве неколку години, ама што фајде од тоа кога имаат НУЛА титули? И сам знаеш дека Милан и Интер се во фаза на транзиција и дека ќе излезат од агонијата, а кога ќе излезат што праиме со Рома? Пак позади нив, пак ќе креваат пехари Интер и Милан а овие ќе се маваат од земја да не им го земе некој Манолас или Салах. :D Не ме јеби Рома ми ја јача, точно една титула у историја имаат освоено им ебам преценетиот тим.

dali ponisteniot gol na benevento bese ofsajd?
mene mi izgleda kako regularen

Фан на Интер сум брат ама мораме да бидиме реални,Интер му служеше на Рома за гол разлика баш како што си напиша..против Рома како пички излегваа на теренот и губеа како магариња и таквите порази од по три,четири парчиња не се забораваат така лесно..па едно време Дестро се курчеше и покажваше уши а копилето од школата на Интер е...една победа од 1-3 не ги пери долгогодишните ќотеци и бламирања што ги трпевме.

Брат те сфаќам во целост. Ама, кога некој на немање аргументи почнува да треска глупости и ќе ја однесе темата во друг правец, тогаш нема за што да се дискутира повеќе.
Вистина е дека сме изеле салам ќотек во ЛШ и да се курчи некој фан на на Ман.Ј., Баерн, Барса разбирам, ама на екипа, којашто немаше победено 100 години на Олимпико не е сфатливо. :)

Џони дај брат намали со дрогите, викаш дека си реален ама ти идеш у крајности. Факт е дека Рома по резултати е пред Милан и Интер последниве неколку години, ама што фајде од тоа кога имаат НУЛА титули? И сам знаеш дека Милан и Интер се во фаза на транзиција и дека ќе излезат од агонијата, а кога ќе излезат што праиме со Рома? Пак позади нив, пак ќе креваат пехари Интер и Милан а овие ќе се маваат од земја да не им го земе некој Манолас или Салах. :D Не ме јеби Рома ми ја јача, точно една титула у историја имаат освоено им ебам преценетиот тим.

Ќе излезат колку Македонија што излезе од транзиција. :)

Земете си го, и бод на меаца гратис ви даваме. Најнебитен фан, непостоечко ирелевантен и непотребен фан на Интер.

Земете си го, и бод на меаца гратис ви даваме. Најнебитен фан, непостоечко ирелевантен и непотребен фан на Интер.

Кој си бе ти да даваш откази?..Морати?..Чекич Жанг

Иначе одлично шлапање на Рома, во последните 6 дуели 3 победи на Интер, 2 на Рома и 1 нерешена. Комплекси иам од доминацијава на Рома hhhhhh

Од друго имаш комплекси :icon_lol:

4jRPMx.gif

Претходниот пат транзицијата ви траеше 17 години се до 2006год. така да, рано е:kafence:

Најреален фан на Интер. Иако понекогаш ги колни Рома и Наполи. :)
Бодови не си рачунајте на тој натпревар. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom