Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома изгледа е во транзиција од самото формирање. :kafence:

Да наздравиме за муабетов!
8b52eb28097f1a3231c9489eb867ebd2--beer-logos-mie.jpg

Да наздравиме за муабетов!
8b52eb28097f1a3231c9489eb867ebd2--beer-logos-mie.jpg

Сериозно ќе збориш за порази во Европа? Ќе напишам 3 екипи што ви дале 20 гола у 3 меча лол.

Која екипа е Рома бе? Дај не се резилете и не се пувајте дека сте битен фактор - ко Арсенал што е битен фактор у Англија, толку сте и вие битни.

Овие Рома скрос издувале.Си мислат Јуве се па пенали треба да им се свири за онакви смешки.
И многу јак хумор ова со Бер Шева, дај една од смешките за Барса-Рома 17-1 што заврши.

Сериозно ќе збориш за порази во Европа? Ќе напишам 3 екипи што ви дале 20 гола у 3 меча лол.

Која екипа е Рома бе? Дај не се резилете и не се пувајте дека сте битен фактор - ко Арсенал што е битен фактор у Англија, толку сте и вие битни.

А да најдеш 3 натпревари во последниве 15 години каде имате јадено од Рома над 10 гола во 3 меча? :)
Да ја збогатиме програмата.

Овие Рома скрос издувале.Си мислат Јуве се па пенали треба да им се свири за онакви смешки.
И многу јак хумор ова со Бер Шева, дај една од смешките за Барса-Рома 17-1 што заврши.

А вие кој сте бе мизерии за да ви судат пенали како оној на Едер?
Всушност есенски шампиони бевте. Оправдано е. :)
Ако сакаш смешки земи читајте што сте пишувале секоја година пред да почни првенството, а на крајот погледнете ги резултатите. :)

А да најдеш 3 натпревари во последниве 15 години каде имате јадено од Рома над 10 гола во 3 меча? :)
Да ја збогатиме програмата.

Ако сакаш смешки земи читајте што сте пишувале секоја година пред да почни првенството, а на крајот погледнете ги резултатите. :)

Дечко. Ме мрзи да се објаснуем - не знам зашо се обидуеш Рома ко топ 3 екипа од Италија да ја претставиш ама океј е.... како да ти кажам у следни 30год нема Рома пред Милан и Интер да биде. Поздрав

Дечко. Ме мрзи да се објаснуем - не знам зашо се обидуеш Рома ко топ 3 екипа од Италија да ја претставиш ама океј е.... како да ти кажам у следни 30год нема Рома пред Милан и Интер да биде. Поздрав

Дечко јас не се трудам да докажам дека Рома е у топ 3 екипи од Италија, туку сакав да покажам дека стартот над Пероти беше пенал. Фактот дека твоите колеги од фан клуб Интер, особено Стафан немајќи аргументи почнаа да го вреѓаат клубот, којшто го симпатизирам морав да се спуштам на нивно ниво. Дека Рома во наредните 30 години нема да заврши пред Интер и Милан ќе покажи времето. Постов ќе биде запаметен за да видиме колку си бил во право. Поздрав.

А шо ти демек сега со историја пробваш на низок удар како муабетите за деца мали со титулите да го вметниш муабетот?..дечко ако ги споредиме вложувањата,приходите и расходите на двата клубови ќе испадни трагикомично за Интер бидејќи секоја година е кучката на Наполи и Рома..цела вечност завршуваме зад нив,не знам од каде оваа смелост ја имате да му се курчите на фановите на Рома, една победа не ги пери сите бламој низ минатите години..му се ситите на Рома што примиле 150 гола од Барса, а Интер од Хапоел Бер Шева губеше и тоа двапати, додека Саутептон делуваше како Барселона во најдобри години...и сега кој се изрезили повеќе?...лесно е да му се ситите на екипите што губат во ЛШ додека за некои други тоа натпреварување е научна фантастика...арно УЕФА му даде место гага на Италјанците што не го заслужија па да можат и овие отепаните Интер и Милан да се понадеваат иначе никогаш немаше да бидат во Топ 3.

А шо ти демек сега со историја пробваш на низок удар како муабетите за деца мали со титулите да го вметниш муабетот?..дечко ако ги споредиме вложувањата,приходите и расходите на двата клубови ќе испадни трагикомично за Интер бидејќи секоја година е кучката на Наполи и Рома..цела вечност завршуваме зад нив,не знам од каде оваа смелост ја имате да му се курчите на фановите на Рома, една победа не ги пери сите бламој низ минатите години..му се ситите на Рома што примиле 150 гола од Барса, а Интер од Хапоел Бер Шева губеше и тоа двапати, додека Саутептон делуваше како Барселона во најдобри години...и сега кој се изрезили повеќе?...лесно е да му се ситите на екипите што губат во ЛШ додека за некои други тоа натпреварување е научна фантастика...арно УЕФА му даде место гага на Италјанците што не го заслужија па да можат и овие отепаните Интер и Милан да се понадеваат иначе никогаш немаше да бидат во Топ 3.
Експерт, оваа година Сериа А ја помина Бундес лигата, не замарај со днопертизи. А и бољи 4 калчолигаши него ли провинциски клубови ко Вардар, Карабаг или Партизан да играат.

https://off.net.mk/offside/fudbal/g...ot-fudbal-i-idol-na-navivachite-na-sampdorija

Големиот Франческо Флаки.
Заедно со Бонацоли и Франко Семиоли у Сампдорија, сува класа од играчи. :D
Валтер Новелино .... тренер над тренериштата.

Ја кој зборев, све тоа селски екипи, Рома, Лацио Наполи, вие интерашите ме нападнавте и ги браневте.
Оправајте се сеа :icon_lol:

Кој најде да зборува. Ние на гигантите, ама вие ни служите нас, на Наполи, Лацио, Фиорентина (Иличич) за билдање гол разлика. :pos:
И да цитирам за крај едно мислење, коешто дава слика на мизеријата од клуб :)

Да те поправим, Калиниќ :icon_lol:
image.JPG

Џони како бе гага им дале место, па ти свесен си дека Фиорентина ќе завршува секоја година 2 или 3 место у Германија, и 3 или 4то у Шпанија?

Лацио за титула ќе се бори у Германија :icon_lol:

Лупаш глупости и ти некоаш :icon_mrgr:

Што сме пишувале секоја година? Не правиш муабет со Син, со мене правиш.Пред ниту една сезона изминативе 5 години не пишував дека ќе сме шампиони или во борба за титула.Баш ги критикувам ако не пратиш во фан клубот.

И Џонион го читам,и тој пријателот не знае што пишува.Рома комплекси ни набила пациенти сме биле.:pos:
Јас пријателе се стремам да сум во НАЈДОБРИТЕ и се споредувам со нив,а не се споредувам со Рома,Аталанта,Лацио.
Ако јас се прашувам,сакам да играме ЛШ оној пат кога ќе имаме добри шанси да се надигруваме со повеќето тимови таму.Не ми е мене целта да влеземе во лш и да дојде барса 6 да ни ги здрви.Немам толку лузерски менталитет да се радувам на лш само како учесник.

А за ЛЕ лани, и слепец ќе види дека намерно испаднаа.Ама гледам многу хумористични сте на форумов па ''јаки'' дупачлаци направивте со ова намерново испаѓање.

Рома е селска екипа бе, никој не ги ебава ни 10%. Ако на Јуве специјалитет му се изгубените финалиња на Рома тоа се титулите изгубени сосема на крајот.

Зимале се споредуват со Интер, море мрш таму, дркајте на Тоти, не прајте многу галама.

Класичен бескичмењак си ти. Баш македонското го имаш у тебе. ДноДна чоек. Гарант ки дете и дрес од милан и јуве или рома 2001 си имал и зависно кој е шампион си ги шифтал. Дњчко или читни нешо или лечи се. Рома пред Интер у највлажниот сон на Бумшакалака може само да биде и доста го тупиш со Бер Шева и селски екипи. Голем кур.

Ти си све само навивач на Интер не бе брат хахахаха. У задњи 1000 поста еден поат ако ти е ЗА интер може комотно бан да ми акнат на неодредено.

И ради овие глупи постови твои после цела дискусија иде у курац.

Него баш кога ќе станам утре ме интересира после финалето 2010 шо си коментирал. Гарант и тогаш си кењал зашо Син бил на стадион а ти не и како баерн требало 7 гола да ни дае ама ете потфрлиле робен и милер.

Хк пу![DOUBLEPOST=1507077260][/DOUBLEPOST]

Класичен бескичмењак си ти. Баш македонското го имаш у тебе. ДноДна чоек. Гарант ки дете и дрес од милан и јуве или рома 2001 си имал и зависно кој е шампион си ги шифтал. Дњчко или читни нешо или лечи се. Рома пред Интер у највлажниот сон на Бумшакалака може само да биде и доста го тупиш со Бер Шева и селски екипи. Голем кур.

Ти си све само навивач на Интер не бе брат хахахаха. У задњи 1000 поста еден поат ако ти е ЗА интер може комотно бан да ми акнат на неодредено.

И ради овие глупи постови твои после цела дискусија иде у курац.

Него баш кога ќе станам утре ме интересира после финалето 2010 шо си коментирал. Гарант и тогаш си кењал зашо Син бил на стадион а ти не и како баерн треба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom