Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.997
- Поени од реакции
- 8.952
Не сум рекол за тебе ништо туку за одредени фанови.. не ми беше целта да се курчам, ама некој да испаднеше со ваков пост како твојот во врска со пеналот немаше да реагирам, ама некој да ми глуми Колина и да ми кажува на Едер апла пенал, ова на Пероти треба да си дете да кажеш дека е пенал епа не бива..Смирете се бе ,не се расправајте за глупости ќе ве молам..еве јас како пообјективен малце сметам дека тоа на Пероти двојбена ситуација од прва гледна точка бидејќи многу смешно падна со оглед дека беше во трк и ситуацијата се случваше на работ односно на ќошот каде Шкринијар многу мудро му влета во дуел, но несакајќи го закачи на ногата што можи да се окарактеризира како пенал,ама и ретко се судат онакви пенали, освен ако имаше Вар па да видеше на снимката и веројатно ќе покажеше на белата точка судијата..поентата на Стефан има логика на тоа што вика дека обичните прекршоци што се судат надвор од 16 метри неможат да се класифицираат како пенали внатре во казнетиот простор, иако правилото јасно нагласува дека прекршокот внатре и надвор е комплетно исти.
И Пупоне не туку измислувај глупости..јас лани напротив тврдев дека Интер не му се дораснати сеуште на Наполи и Рома,и до ден денес го мислам истото без разлика дека ве победивме во директниот дуел,Рома далеку посигурно делува со помалите екипи и имаат постабилна т.е. дефинирана игра..Интер од натпревар до натпревар не знај кај тера и ништо чудно со Лацио до крај да биди држ-недај за 4-ртата позиција.