Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Milannews.it: Any reports by Afrique Press surrounding Kessie's age are completely baseless and false. They have merely taken advantage of a complicated situation to spread fake news.

Kessie will be at Milanello tomorrow as scheduled.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Лесно се открива барем денес која возраст е некој човек преку MRI и ДНК тестови (година, две плус минус). Ако не нека го пресечат на пола како дрвана и нека ги избројат прстените :icon_mrgr:

@Dallas Mavericks
За гледачиве би било интересно во тие 7 кола, ама тогаш првите 30 би биле ОЧАЈ.Калкулации невидени ќе има дури и ќе до затупи фудбалот.Ќе си имаш после 15-20 кола топ 3 места и после играј си курташак и чекај плеј оф.

Romeo to join Milan
Former referee Andrea Romeo is expected to be announced as Milan’s new team manager in the coming days.

Уаа местачи :icon_lol:
fassone-guardalinee.jpg

Romeo to join Milan
Former referee Andrea Romeo is expected to be announced as Milan’s new team manager in the coming days.

Уаа местачи :icon_lol:

Почеток на крајот на диктатурата. Паѓа режимот. ;)

Ријека после 10 години ја прекина доминацијата, веројатно ќе се најде некој и за овие.

Игор Трпески од Сител, кога Јувентус и математички со победа над Кротоне ја обезбеди титулата во спортските вести кажа со таа победа Јувентус ја освоил 4 едноподруго титула во Сериа А. :D

Почеток на крајот на диктатурата. Паѓа режимот. ;)

Ријека после 10 години ја прекина доминацијата, веројатно ќе се најде некој и за овие.

Игор Трпески од Сител, кога Јувентус и математички со победа над Кротоне ја обезбеди титулата во спортските вести кажа со таа победа Јувентус ја освоил 4 едноподруго титула во Сериа А. :D
Да да паѓа, изгласаја влада денес ![DOUBLEPOST=1496284380][/DOUBLEPOST]14 годишниот син на Давиде Никола (менаџерот на Кротоне) починал....Ова писмо му го пишал од како го спасил Кротоне од испаѓање.

DBL72cVXkAAiKh9.jpg

DBL73DAXsAAER-R.jpg

Последно уредено:
Одамна е починат син му, уште додека овој беше тренер на Ливорно, за краток период му починаа и синот и жената.

Jontra volta kako pisal dzoa go pratit razvojot na katierata na trenerov, uste od ranite pocetoci.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom