Padroni di Roma
Aquile
Да де ништо ново, он си има репутација на сељак така да ова не е ништо страшно, само си се држи до стилот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и Папен 93 година премина од Марсеј у Милан заради поголемите шанси да освои ЛШ ама се заеба. Значи Видал не освоил ништо со Баерн а да не го освоил со Јуве, дури со Јуве има и поголем успех во ЛШ.
Знам дека има ама он го напушти Марсеј заради поголемите шанси за титула со Милан и истата година Марсеј освои токму против Милан. Од друга страна, Видал воопшто не напреднал на тоа поле во Баерн така да засега залуден му е трансферот. Пак си освојува домашно првенство и купови.си има папен титула у милан 94та, чисто информативно.
А не беше сељачки она на Игуаин што покажа кон Де Лаурентис ?
9 бодови е разликата на 8 кола до крајот не е недостижна, да не треба после дупло да ти враќамЕј да бе, тотално сум забораил на кладбава.
Ајде певај.![]()
Овој па овој паАко овој потег на Тоти не е сељачки ондак ок, не знам што поише да ти кажам. Дебил ебате, му фрла топка у фаца без потреба, типичен сељак од Орланци.
а ова на клипчево не беше ништо страшно појќе на заебанција личи одколку намерно да сакаше да му ја плесне
Да де ништо ново, он си има репутација на сељак така да ова не е ништо страшно, само си се држи до стилот
Тука сум секој денТе немаше 2-3 години на форумот![]()
Нема шанси, ние не ги стигнавме коа требаше а не па сеа коа се бркаме со Аталанта и Лацио за 5то место.9 бодови е разликата на 8 кола до крајот не е недостижна, да не треба после дупло да ти враќам![]()
Ве демнам од сенкаама некако повлечен беше до сега![]()