Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Tikva zelena, 150 milioni hehe...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Не дека не е добар голман, ама може да се каже дека е и преценет. Значи сумите, коишто се споменуваат за евентуален негов трансфер се ненормално високи за голман. Значи според мене треба да има континуитет во напредокот за да се споменуваат такви цени.
Ама сега дојде такво време, каде што рекламата/медиумите си го прават своето.

Готово се фатија за дете, а исти такви грешки имаат постари и поискусни голмани како Ноер, Тер Штеген, Лено, Харт, Касиљас и др.
Најзаебани се овие додавања до голманот посебно ако грешката е на дефанзивецот и топката оди во рамки на голот. Да не го заборавам Буфон со киксот против Аталанта пред десетина сезони. хехехе тиква зелена нели :coffee:

Колку поголема заинтересираност толку повисока цена. Кој го сака нека плати над 100 мил. :toe:
На негова возраст нема подобар голман и највеќе одбрани од сите голмани во топ 5 лиги во европа. А не верувам дека фанови на Рома, Јувентус и останати ги имаат гледано сите негови натпревари, па за да коментираат дали е преценет, дали има континуиран напредок или не.

Мене лично Донарума ми се свиѓа како фудбалер, ама ова му е за она тинејџерско понашање против Јуве.

Сега судиите не му се криви што неможат Пескара да ја тепаат?

18 години има како да се однесува ако не тинејџерски?

Неморат буквално да го сватиш тоа, несакав да пишам пичкарски.
Точно дека се однесуваше пичкарски, ама 18 години има, прими пенал во 97ма минута и фрустрацијата си го направи своето.

Тоа никако не е поврзано со неговиот талент и квалитет бидејќи дечкото е апсолутно идниот голман број еден во светот, освен ако не му се деси некоја голема повреда или некое чудо во негативна смисла.

Точно дека се однесуваше пичкарски, ама 18 години има, прими пенал во 97ма минута и фрустрацијата си го направи своето.

Тоа никако не е поврзано со неговиот талент и квалитет бидејќи дечкото е апсолутно идниот голман број еден во светот, освен ако не му се деси некоја голема повреда или некое чудо во негативна смисла.
Не го оспорив тоа и никаде непишав дека не е така.

Коментарот дека е зелен ми беше ради тоа скокање и покажување непочит, нешто што не му личи на годините.

Мене лично Донарума ми се свиѓа како фудбалер, ама ова му е за она тинејџерско понашање против Јуве.

Сега судиите не му се криви што неможат Пескара да ја тепаат?
Океј фудбалер е Донарума, само да поработи на штопот малце.

#hehe

Ајде пекол на СаН Паоло, не мрдна Јуве у второ :Д

За грешкава на Донарума имаше кривица и Палета, ко на душман му ја врати...

Zapnavte za greska na dete od 17 god kao milan so toa ja izgubi titulata golemo cudo zgresilo detto zivot ide dalje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom