Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.747
- Поени од реакции
- 49.268
Abe valjda ne me svati apla seriozno togas, sekako deka ne gi ograbile, sekako deka zemale korisen igrac, Inter u pandev dobija zlato igrac, a ne pa Koutinjo, ete ti pisav deka imase apla otpadni materijali u toj inter so koutinjo, on bas ne trebase da si odi, bar ne togas, ali toa sto celo vreme ti go trubam i nikako ne mozes da svatis, vtora ... treta violina e, idealen e za tim so eden do dvajca lideri u ekipa, ko sto pandev bese idealen vo tim kade soigraci napred mu bea eto, snajder i milito.Се слагам, од друга страна го имаш експертот латиница со рационални мислења напишани на форум, посебно кога ќе падне на Ливерпул
Како и да е, грешката на Интер не е продавање на Кутињо за ниска сума туку воопшто продавање, според мене. Иначе, сега Ливерпул да го продаде Кутињо, сигурно ќе оди над 60м фунти, не зошто е меч дисајдер, најјакиот икада туку зошто е бразилче, страшен техничар и доаѓа од англиска лига, каде што цените на играчите се пумпаат, каде што еден Стоунс вреди 50м фунти.
Toj period Inter i 20m da inkasiraa nikogo sekako ne ograbile, imaa takva finansiska dupka radi rabotenjeto na Morati da i za 100m evra da go prodadea, nemase toa mnogu da se odrazi vrz rabotata na klubot. Koga ke razmislis i sea podobro, u liverpul pred koutinjo se mane i firmino, a i lalana e tuka nekade, ama i oni go nemaat ona sampionskoto u niv, onoj pobednicki karakter sto go imale igraci ko skols, anri, vieira, ronaldo u united koga pocna da razara, vidic, roj kin, hazard, teri, lampard i red drugi, pobednici u dusha i pravi lideri.
Eve sezonava takov igrac kaj nas ala Koutinjo e Perisic, resi dosta utakmici, 9 gola dae, ima asistencii, ucestvue u akcii za golovi, nosese bodovi i gleame golema korist od nego ali 40 milki nekoj ako dae za nego komotno moze da si letne, i lapaj si go posle aleksis sancez, plus mojot covek konte, plus svetot i ete, mosh da se ubode skudeto, za zagarantirano mesto u liga na sampioni muabet da ne se prai, ke zeam ke se tresam sea za vtororazredni igraci a imas dostapni transferi u james rodrigez, isko, aleksis ...
U sekoj slucaj, nikad nema da secam veni za vakov igrac sto si otisol, za parite pa i te kako kur me boli, abe snajder za 6m evra go dadoa haha, so mobinzi so sve, go nabrkaa ko kuce skitnik, ti mi vikas za koutinjo, igrac koj nisto ne dal za timot, i nit pa sea prerasnal u nekoj strava igrac, pa da seceme veni ko za pirlo na primer sto sme lupale glava u zid ... turi mu kurot.
Ima nekoj hajp nesvatliv za mene za koutinjo, i nekoe mediumsko vnimanie i sve toa mu kacue cena, pa ovie Sun glej u kakva grupa na igraci go stavaat ej ..., ali ok taktika e ova, za bildanje na cena za 15 do 20m evra na transfer pazar, e so vakvi muabeti kade ramo do ramo so pirlo e staen koutinjo, i toa na mesto broj 1.