Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку не е на Интер средината најјака у Италија, 3 гола Банега, еден Гаља... Сеа да чекаме после победава да видиме дали некој ќе плаче од судиите :icon_lol:.

Тоа е разликата што БјанкоНеро Киоск не може да ја согледа...
Од што има најдобра средина Интер три години не може да припари до ЛШ. Цел живот вака најдобра средина да имаат, немам ништо против.

Од што има најдобра средина Интер три години не може да припари до ЛШ. Цел живот вака најдобра средина да имаат, немам ништо против.
Интер моментално води 7-1 спрема нивниот им конкурент Аталанта, а типот напиша 100 поста на кајгана во кои го спомнува Јувентус. Што ќе беше комплекс бе, чудо нешто...

Интер води 7-1 спрема нивниот им конкурент Аталанта, а типот напиша 100 поста на кајгана во кои го спомнува Јувентус. Што ќе беше комплекс бе, чудо нешто...
Toa е некој има вистински животни комплекси некој измислени како Јувентус :pos:

Што ќе беше комплекс бе, чудо нешто.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

До кога бе со овие селски муабети? До кога?
Јувентус искомплексирал некој :pos: Со што бе, со лоповлук и нечесни работи. :ROFLMAO:
Како бе после сакате да ве сфаќа сериозно човек, види се што пишуваш и ти и Бјанокеро Гранап.

Интер моментално води 7-1 спрема нивниот им конкурент Аталанта, а типот напиша 100 поста на кајгана во кои го спомнува Јувентус. Што ќе беше комплекс бе, чудо нешто...
Работата е што лепакот мисли дека Интер се во некаква трка со Јувентус а на сфаќа дека ќе им треба да изиграат уште една сезона во која Јуве нема да игра, за да го стигнат со бодови.

Eве признавам :pos:

Сеа да чекаме дали Аталанта ќе плаче за судиите :icon_lol:

Разликата е евидентна....
Па само слабаци плачат од судии. Значи кое дно од човек треба да си за да се вадиш на судии затоа што си импотентен. Се надевам дека Аталанта се екипа составена од мажи и машки ќе го поднесат поразот и дека ќе нема плачипичкосување.[DOUBLEPOST=1489333672][/DOUBLEPOST]
Џонтра_Уфо
Џонтра Волт-Ампер
Дарко ОХО

Еве како што кажа БјанкоНеро пиљара да не беа судиите сеа Јувентус ќе беше позади Рома и Интер ќе беше и во трка за скудетото[DOUBLEPOST=1489333791][/DOUBLEPOST]
Па само слабаци плачат од судии. Значи кое дно од човек треба да си за да се вадиш на судии затоа што си импотентен. Се надевам дека Аталанта се екипа составена од мажи и машки ќе го поднесат поразот и дека ќе нема плачипичкосување.[DOUBLEPOST=1489333672][/DOUBLEPOST]
Џонтра Волт-Ампер
Дарко ОХО
Па нема да биде плачкосување зашто беа демолирани а не изгубија во 96 од непостоечки пенал :pos:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

До кога бе со овие селски муабети? До кога?
Јувентус искомплексирал некој :pos: Со што бе, со лоповлук и нечесни работи. :ROFLMAO:
Како бе после сакате да ве сфаќа сериозно човек, види се што пишуваш и ти и Бјанокеро Гранап.
Полека малку, не знам што толку се распламтуваш, гледај си го Интер и уживај во резултатот. Никој ни те ѓиба. Ниту те терам да го сакаш Јувентус, ниту па ми е гајле дали ќе го сакаш, и дали имаш причина да го сакаш :).

Според мене Јувентус да води 7-1 со некој, а јас истовремено да замарам на форум за Интер, тоа според мене е опседнатост, комплекс, како сакаш наречи го, твое си е..

Не е правило, пракса е.

Ако се почитуваат правилата за изведувањата пенали 99% од нив ќе треба да се повторуваат.

хахаха :pos: Која пракса бе неписмен.
Зимај таму прочитај, имаш кратко и јасно, ако одиме според твоја логика, нема потреба од правила, може судиите да судат само според практика некоја измислена од јувенташ.

Па она на Наполи првото е најчист пенал спрема муабетиве на @Peja989
Гледајте каков допир има со рацете од одбранбениот на Кротоне

хахаха :pos: Која пракса бе неписмен.
Зимај таму прочитај, имаш кратко и јасно, ако одиме според твоја логика, нема потреба од правила, може судиите да судат само според практика некоја измислена од некој јувенташ.
Ама зашто идете со глава у ѕид? Ај види на пеналот на Икарди колку играчи влегоа у шеснаесетник пред да шутне. Зошто кога ти оди во полза нешто, тогаш е нормално а кога не ти оди тогаш вадите судиски учебници, правилници и не знам ти што?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom