Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
BREAKING NEWS: Carlo Tavecchio has been re-elected President of the #FIGC. Ветени големи реформи, можеби 18 тимови, Б тимови или двете.
Причината поради која гласал Ањели за Тавекио биле Б тимовите кои му биле ветени него и на некои од председателите.

Причината поради која гласал Ањели за Тавекио биле Б тимовите кои му биле ветени него и на некои од председателите.
И ова со 18 тимови да се исполни и супер ќе биде.

И ова со 18 тимови да се исполни и супер ќе биде.
Па да мртвилата ќе испаднат, ама ова со Б тимовите ми е мн добра опција ќе дозволи играчите да се развиваат каде каде подобро е сеа Серија Б тимовите биле многу против баш ме интересира како ќе имплементираат. Почетна идеја била да почнат од Серија Ц1

Па да мртвилата ќе испаднат, ама ова со Б тимовите ми е мн добра опција ќе дозволи играчите да се развиваат каде каде подобро е сеа Серија Б тимовите биле многу против баш ме интересира како ќе имплементираат. Почетна идеја била да почнат од Серија Ц1
Од било каде да почнат е позитивно и е огромен напредок, сигурен сум дека топ клубовиве одма ќе ги изгураат тие тимови до Серија Б и нормално огромен плус ќе биде тоа за да се развиваат млади играчи.

Ќе им ја вратат ли на Јуве титулата или 500 милиони оштета ќе им платат?
Нема потреба да им ја вратат, може и уште 15тина да им одземат и пак ќе имаат повеќе од Интер. А и парите не се проблем, нема потреба од кинези за да ги спасуваат, дал Господ.

на интер ке им ги дадат ли ове 5 титули од задњиве години ? или треба прво 3то место да завршат ?

Нема потреба да им ја вратат, може и уште 15тина да им одземат и пак ќе имаат повеќе од Интер. А и парите не се проблем, нема потреба од кинези за да ги спасуваат, дал Господ.
Нормално нема потреба од кинези кога тука се судиите за тоа. [emoji1] [emoji1]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom