- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.936
- Поени од реакции
- 4.378
^^ Ko suza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колибали ниту ја допре топката ниту имаше намера да иде на топка, директно на играч отиде.. ако тоа не е пенал тогаш за тебе извини кои се критериумите за пенал?Абе види кличето немој само слика, она никогаш не го свират пенал.
Како би изгледал денес Палермо ако газда Зампарини не беше алчен по парите...
![]()
Дибала кажа во интервјуто после натпреварот дека му се извинал Кулибали за стартот. Значи имало старт, значи имало пенал.Колибали ниту ја допре топката ниту имаше намера да иде на топка, директно на играч отиде.. ако тоа не е пенал тогаш за тебе извини кои се критериумите за пенал?
Гросо>>>Барзалети>>>Емерсон. Кој е овој бе?
Ја па општо мислев, од што сум глуп.Пензионирани се Гросо и Балзарети

Со навивач на Манчестер Јунајтед се објаснувате за пенали, дали биле регуларни или не
![]()
![]()
![]()

Со ова не можам да се согласам, знаеш какви играчи имаа во тим и продадоа и сега цело време се борат за опстанок?Абе можда беше ненормален и остало ама ако не беше Зампарини Палермо ќе го снајдеше полоша судбина од онаа на Парма.[
Прво прашање е колкав беше контактот.А како второ падот на Дибала немаше никаква врска со стартот, се исфрли театрално.Она и за интер да го свирнат ќе речам дека не е пенал.Колибали ниту ја допре топката ниту имаше намера да иде на топка, директно на играч отиде.. ако тоа не е пенал тогаш за тебе извини кои се критериумите за пенал?
Pa ne znam dali se seriozni so ogled na faktot deka dvata penali bile cisti kakoa solza (Grceva) i deka sudijata voopsto ne vlijaese ma rezultatot.Сериозни се овие Наполи со тоа дека планираат да играат со младинци на реваншот или од некој ретардиран сајт сум прочитал?