Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе види кличето немој само слика, она никогаш не го свират пенал.
Колибали ниту ја допре топката ниту имаше намера да иде на топка, директно на играч отиде.. ако тоа не е пенал тогаш за тебе извини кои се критериумите за пенал?

Како би изгледал денес Палермо ако газда Зампарини не беше алчен по парите...

186555-timot-na-palermo-koj-kje-beshe-konkurenten-za-skudeto.jpg

Абе можда беше ненормален и остало ама ако не беше Зампарини Палермо ќе го снајдеше полоша судбина од онаа на Парма.[DOUBLEPOST=1488381277][/DOUBLEPOST]
Колибали ниту ја допре топката ниту имаше намера да иде на топка, директно на играч отиде.. ако тоа не е пенал тогаш за тебе извини кои се критериумите за пенал?
Дибала кажа во интервјуто после натпреварот дека му се извинал Кулибали за стартот. Значи имало старт, значи имало пенал.

Со навивач на Манчестер Јунајтед се објаснувате за пенали, дали биле регуларни или не :D

:) :) :)

Мора да се даде поддршка, и двата клуба зимаа/т титули со судии. :kuracc:

Абе можда беше ненормален и остало ама ако не беше Зампарини Палермо ќе го снајдеше полоша судбина од онаа на Парма.[
Со ова не можам да се согласам, знаеш какви играчи имаа во тим и продадоа и сега цело време се борат за опстанок?

Ја мислам дека да имаа асален газда ќе си беа цврст тим од средината на табелата и ќе задаваа многу проблеми на поголемиве тимови ко шо беше тоа порано.

Огромен морон е Зампарини, нема никакво оправдување со тие пари земени од играчи клубот да е на ова мизерно ниво.

Сериозни се овие Наполи со тоа дека планираат да играат со младинци на реваншот или од некој ретардиран сајт сум прочитал?

Прво прашање е колкав беше контактот.А како второ падот на Дибала немаше никаква врска со стартот, се исфрли театрално.Она и за интер да го свирнат ќе речам дека не е пенал.

Сериозни се овие Наполи со тоа дека планираат да играат со младинци на реваншот или од некој ретардиран сајт сум прочитал?
Pa ne znam dali se seriozni so ogled na faktot deka dvata penali bile cisti kakoa solza (Grceva) i deka sudijata voopsto ne vlijaese ma rezultatot. :icon_lol: Vo kakov svoj zatvoren svet ziveete...

И JER не е интересно...

I toa deka penalite bea nepostoecki ne e smesno... Isto i Kalcopoli ne e smesno JER Juventus bese namesten od gadnata faca Morati. Samo Napoli e smesen deka ke igra so mladinci :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom