Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Au ova do sega go nemam videno, razbiram greski nedosuden penal, ofsajd ama ova e bruka nevidenavideovo e od kupot lani ...
a inace ja tvrdam deka ricoli sudese dobro ... se dur ne go vidov ova, e ova e teska blamaza spored mene i klasicna pomos od ricoli na koja cel svet se smee, neka mi objasni nekoj sto tuka svirese ? Osven kratenje na zicer sansa za ikardi, toa sankcionirase, kielini izveduva i glumi ludilo posle ej abe ne izvedov onaka ja podadov do bufon haha, kakva smeshka....
Ova e tezok propust, i denes pocna da se vrti videovo, dur traese mecot ne, sve na strana trgam,nit za penalite velam deka bea penali, sve si bese ok do ova, ova e teska sudiska blamaza i krazba i nikoj ne moze da me ubedi vo sprotivnoto, ova so namera e sudeno, inace zasto bi baral da se povtori izveduvanje ovde ?! Vakvi odluki ni vo regionalni ligi ne pominuvaat.
U princip nikogas ne se potpiram na sudiskite odluki, ama vakvi momenti koga sudija so namera ti krati skoro i cist gol nikad nema da gi premizam, naled i fudbal i se koga so tendencija nekoj namerno te kine i toa vo derbi, i do toj moment natprevar na sezonata, bar za Inter. Da stignese topkata do bufon a ikardi da bese daleku, sekako deka ke barase da se povtori izveduvanjeto ... ako se lazeme.
Каква замена бре, одма беше изведен пак ударотШо се губите бе
Не се гледа целиот кадар, играта беше прекината, замена се спремаше .А можно е и ко шо спомна Мондо дека неправилно е изведен прекинот, ќе треба да се најде моментот од снимка да се утврди .
Ја гледавте вие утакмицата, или онака верувате на се шо ќе се пушти на интернет ?
Не заебавај, вчерашен е Киелини па не знае при прекин од каде се изведува истиот па ќе му ја даде на Буфон триесет метри од него да изведи. Башка чека да се смири топката.Што има чудно во видеово? После досудениот офсајд, Келини со намера да потроши троа време ја дава полека топката кај Џиџи, тој да ја избаци во игра... Икарди мисли дека играта продолжува и нормално се стрчува кон топката, додека судијата убаво се гледа на видеото покажува со рака од каде треба да се изведе прекинот.
Некст кејс на судиско помагање ви се молам..
![]()
Каква замена бре, одма беше изведен пак ударот![]()
Ако имаше замена, играта ќе се прекинеше и одма ќе се изведеше замената...Имаше спремено измена кај 4тиот судија, мислам дека тука беше прекината играта, Пјаца се спремаше да влезе, само шо потоа сменија и следната минута влезе Алвеш на местото на Лихштајнер.
Не можам да прегледув сега снимка од мечот, небитно , на фанатичниве италијани , со цела мовиола шо ја гураат по недела дена после утакмица сигурно немаше да им избега оваква утка на Рицоли не се секирај ти .
Не заебавај, вчерашен е Киелини па не знае при прекин од каде се изведува истиот па ќе му ја даде на Буфон триесет метри од него да изведи. Башка чека да се смири топката.
Едит: Патем гледај ја реакцијата на Буфон.![]()
Брат, изведувањето беше легитимно, има 200 начини да губиш време оној не е еден од нив.Да, дека Келини со години и години искуство онака ни му ја дал топката на Икарди за да даде гол... Класично губење време, нема што да се дискутира
Да, дека Келини со години и години искуство онака би му ја дал топката на Икарди за да даде гол... Класично губење време, нема што да се дискутира