Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха не го приметив ова со Киелини, кои комедии, жално е ова.

videovo e od kupot lani ...

a inace ja tvrdam deka ricoli sudese dobro ... se dur ne go vidov ova, e ova e teska blamaza spored mene i klasicna pomos od ricoli na koja cel svet se smee, neka mi objasni nekoj sto tuka svirese ? Osven kratenje na zicer sansa za ikardi, toa sankcionirase, kielini izveduva i glumi ludilo posle ej abe ne izvedov onaka ja podadov do bufon haha, kakva smeshka....

Ova e tezok propust, i denes pocna da se vrti videovo, dur traese mecot ne, sve na strana trgam,nit za penalite velam deka bea penali, sve si bese ok do ova, ova e teska sudiska blamaza i krazba i nikoj ne moze da me ubedi vo sprotivnoto, ova so namera e sudeno, inace zasto bi baral da se povtori izveduvanje ovde ?! Vakvi odluki ni vo regionalni ligi ne pominuvaat.
U princip nikogas ne se potpiram na sudiskite odluki, ama vakvi momenti koga sudija so namera ti krati skoro i cist gol nikad nema da gi premizam, naled i fudbal i se koga so tendencija nekoj namerno te kine i toa vo derbi, i do toj moment natprevar na sezonata, bar za Inter. Da stignese topkata do bufon a ikardi da bese daleku, sekako deka ke barase da se povtori izveduvanjeto ... ako se lazeme.
Au ova do sega go nemam videno, razbiram greski nedosuden penal, ofsajd ama ova e bruka nevidena

Абе ќе одбранеше Буфон, вака го спаси Икарди од тежок резил. :D

И јас не го забележав досега на Фејсбук ми излезе, а обично не испуштам вакви работи :icon_mrgr: иако за да се види точно што се случи мора да се разгледа ситуација од теренот, односно од камерата за мечот. Мене ми стои дека заврте со рацете Рицоли во смисла дека топката беше во движење, па затоа и уште еднаш ја врати после тоа.

Шо се губите бе :ROFLMAO:

Не се гледа целиот кадар, играта беше прекината, замена се спремаше .А можно е и ко шо спомна Мондо дека неправилно е изведен прекинот, ќе треба да се најде моментот од снимка да се утврди .

Ја гледавте вие утакмицата, или онака верувате на се шо ќе се пушти на интернет ?

Шо се губите бе :ROFLMAO:

Не се гледа целиот кадар, играта беше прекината, замена се спремаше .А можно е и ко шо спомна Мондо дека неправилно е изведен прекинот, ќе треба да се најде моментот од снимка да се утврди .

Ја гледавте вие утакмицата, или онака верувате на се шо ќе се пушти на интернет ?
Каква замена бре, одма беше изведен пак ударот :pos:

Што има чудно во видеово? После досудениот офсајд, Келини со намера да потроши троа време ја дава полека топката кај Џиџи, тој да ја избаци во игра... Икарди мисли дека играта продолжува и нормално се стрчува кон топката, додека судијата убаво се гледа на видеото покажува со рака од каде треба да се изведе прекинот.

Некст кејс на судиско помагање ви се молам..

:kafence:

Mark_3.jpg

Што има чудно во видеово? После досудениот офсајд, Келини со намера да потроши троа време ја дава полека топката кај Џиџи, тој да ја избаци во игра... Икарди мисли дека играта продолжува и нормално се стрчува кон топката, додека судијата убаво се гледа на видеото покажува со рака од каде треба да се изведе прекинот.

Некст кејс на судиско помагање ви се молам..

:kafence:
Не заебавај, вчерашен е Киелини па не знае при прекин од каде се изведува истиот па ќе му ја даде на Буфон триесет метри од него да изведи. Башка чека да се смири топката. :icon_lol:
Едит: Патем гледај ја реакцијата на Буфон. :ROFLMAO:

Каква замена бре, одма беше изведен пак ударот :pos:

Имаше спремено измена кај 4тиот судија, мислам дека тука беше прекината играта, Пјаца се спремаше да влезе, само шо потоа сменија и следната минута влезе Алвеш на местото на Лихштајнер.

Не можам да прегледув сега снимка од мечот, небитно , на фанатичниве италијани , со цела мовиола шо ја гураат по недела дена после утакмица сигурно немаше да им избега оваква утка на Рицоли не се секирај ти .

Имаше спремено измена кај 4тиот судија, мислам дека тука беше прекината играта, Пјаца се спремаше да влезе, само шо потоа сменија и следната минута влезе Алвеш на местото на Лихштајнер.

Не можам да прегледув сега снимка од мечот, небитно , на фанатичниве италијани , со цела мовиола шо ја гураат по недела дена после утакмица сигурно немаше да им избега оваква утка на Рицоли не се секирај ти .
Ако имаше замена, играта ќе се прекинеше и одма ќе се изведеше замената...

Де бе до толку не може да прифатите дека судиите го ебеа натпреварот, ова во цела Италија се збореше уште кога вие тука Уфо го правевте будала, сега се ви е пред очи и пак не си верувате.

Најитересен ми беше Џонтре Скокале дека никој не му бил на Интер крив што не дал гол, а кај е ситуацијата кога Сандро сам падна исто Икарди да излезе пред гол сам? Втора иста ситуација...

Не заебавај, вчерашен е Киелини па не знае при прекин од каде се изведува истиот па ќе му ја даде на Буфон триесет метри од него да изведи. Башка чека да се смири топката. :icon_lol:
Едит: Патем гледај ја реакцијата на Буфон. :ROFLMAO:

Да, дека Келини со години и години искуство онака би му ја дал топката на Икарди за да даде гол... Класично губење време, нема што да се дискутира

Да, дека Келини со години и години искуство онака ни му ја дал топката на Икарди за да даде гол... Класично губење време, нема што да се дискутира
Брат, изведувањето беше легитимно, има 200 начини да губиш време оној не е еден од нив.

Да, дека Келини со години и години искуство онака би му ја дал топката на Икарди за да даде гол... Класично губење време, нема што да се дискутира

ja zastanuva topkata, izveduva od kade sto treba da izveduva ... sakal da zadrzuva vreme haha, i ricoli deka neli znae kako razmisluva sekoj igrac na juventus si rekol, da, taka e, kielini ova go napravi deka saka da zadrzi vreme, kade be on taka da pogresi, aj da se povtori slobodniot udar od istoto mesto, ali ovoj pat poseriozno.

toa e taa iskrivena logika, pa duri i da e taka ti kako sto vikas, zadrzuval vreme, sto e bitno kielini sto si umislil u glava, on tuka si izvede regularno, ricoli perfekten agol imase od cela ovaa situacija i sledese sto se slucuva.
Utre i od penal moze da ja oteras u tri lepe i da reces ne be ne sutiram ja, ja zadrzuem vreme, drug trebase da izvede i sudijata da rece, aha, cim e taka ok neka se povtori penalot.

I uste vikas sto ima tuka cudno hahaha, nisto be druze, onaka, si praime muabet.

Aбе кај ќе признае навивач на Јувентус за нешто, ај чиста си беше победата, па веќе пола фанови на Интер ја честитавте како чиста... Не знам што барате сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom