Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно многу јаки биле во отварање простор.![]()
Убенствениот тандем на Јуве!
0 голови
0 асистенцие
1 скуде
![]()
Дерби дела Кина не чека викендов, а овде чоек за иљач нема. Ни се пишува нешто, ни ништо.
Бака или Икарди?
Сантон или Абате?
Де Шиљо или Дамброзио?
За живнување на темава ќе се погрижат навивачите на есенскиот шампион Џонтра и Стефан.
![]()
0-3 ќе ги тепаме.Дерби дела Кина не чека викендов, а овде чоек за иљач нема. Ни се пишува нешто, ни ништо.
Бака или Икарди?
Сантон или Абате?
Де Шиљо или Дамброзио?
За живнување на темава ќе се погрижат навивачите на есенскиот шампион Џонтра и Стефан.
![]()
Молим те кажи дека е сигурна 2 и т2 и дека ќе ја уплатиш на се што имаш и немаш.Се плашам да пишам дека ќе ги победиме бидејќи ако случајно киксниме кој ќе го чита тогаш богот на хуморот Марли за 600-то милионскиот Жо Марио и Банега
Чим ти идеш да гледаш немаме гајле, тепаме сигурно.Молим те кажи дека е сигурна 2 и т2 и дека ќе ја уплатиш на се што имаш и немаш.
Дерби дела Кина не чека викендов, а овде чоек за иљач нема. Ни се пишува нешто, ни ништо.
Бака или Икарди?
Сантон или Абате?
Де Шиљо или Дамброзио?
![]()
Ок, ќе ти пуштам УСБ по пошта и препрати ми го назад да го изгледам.
Ок, ќе ти пуштам УСБ по пошта и препрати ми го назад да го изгледам.