Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува како може Милан со овој отепан тим да биде второ место во лигава..
Не дека тимот е фантастичен ама први 11 на Милан се далеку од отепани. Милан нема клупа и тоа е проблем. Ама има доста млада и интересна екипа.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Секогаш е тешко да се игра против фенрџијата особено откако претходното коло оствариле победа а на тоа ако се додаде и хаосот во кој се наоѓа Интер перидов ова беше одлична победа. Сега кој и да дојде работите ќе одат само на подобро... Малку е симптоматично што шилото почна да боде од доле почнувајќи од последниот, сега следи период кога кај некој квалитетот ќе излезе на виделина а кај некои среќата ќе заврши.

Да да,сеа времето ќе застане и Интер ќе тепа све до крај и ќе земе титула,Батигол и Кондогбија ќе се препородат а на Лето Симеоне ќе дојде......и навивачите на другите тимови ќе престанат да го ругаат Интер на темава,не убеди сега уфо. Ај легни си сеа.

Марселињо!
marcelinho-of-hertha-bsc-berlin-during-the-bundesliga-match-between-picture-id56843295

roma moze go nema najdobriot roster na igraci ali mislam deka Salah e najkvaliteten igrac u ligava, individualno, with all due respect za iguain ili bilo koj drug, strava e kopilevo, premnogu lesno dozvolija chelsea da go zagubat, i ovoj i de brujne im se mnogu losi procenki.

po bezmozok igrac od salah odamna nemam videno,a ne pa najkvaliteten da go pravis
И ти сега ја претера, гледај ги неговите партии оваа година и ќе сватиш дека е подобрен и во тој поглед, сега игра и размислува порационално, покрај головите мислам дека ни е најдобар асистент, затоа велам дека е подобрен, башка како што знам 23-24 години е, има шанса за некој си напредок.. Кога ќе го нема 1 месец во Јануари видно ќе се осети на играта на Рома, посебно во нападот.

Впрочем, доколку имаше мозок, како што ја има брзината, ќе беше еден од најдобрите играчи во светот:toe:нешто налик Робен во својот прајм:pipi:

Врти ја како сакаш, можеби не е најдобар играч,али моментално е во топ 3, од кои едното место е за Џеко:D

Не, за Локатели.

Локатели бил играч на колото во Серија А, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.
Локатели му има дадено гол на Сасуоло, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.
Локатели има 2 гола у Калчо, Жоао Марио има 1, Меси и Роналдо имаат 0.
Локатели го има бакнато знакчето на Милан и плачеше на интервју после утакмица на Милан, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.

!!

Mario padnat si so humorot ko Djovak na atp lista grmehehe
Фала што хуморот ми го спореди со величина ко Новак.
Значи Марли е прво место, Марли и Мареј тоа е тоа, нема потреба од понатамошна диЗкусија Кимо мој. ;):):);)

Не, за Локатели.

Локатели бил играч на колото во Серија А, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.
Локатели му има дадено гол на Сасуоло, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.
Локатели има 2 гола у Калчо, Жоао Марио има 1, Меси и Роналдо имаат 0.
Локатели го има бакнато знакчето на Милан и плачеше на интервју после утакмица на Милан, Жоао Марио, Меси и Роналдо не.

!!

Wow, финта е од оф.нет за Величе е ептен стара. Ме чуди што ја знаеш. Знаеш кој е Величе ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom