- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.897
Belotti, Benassi, Baselli, Barreca ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Од јувентус да, но дали е негирано од Газета?Се е демантирано официјално од Јувентус... Типични рекла-казала муабети за поголема читаност
Па не живеам во Торино, па да знам дали има вистина или не...Од јувентус да, но дали е негирано од Газета?
И воопшто ваше мислење, има нешто точно во муабетите?![]()
Едни демантираат, новинарот денес излезе рече погрешно биле разбрани зборовите оти имале двојно значење, циркузи. Не ме чуди да рекол кога очигледно заслужија да се речи.Јувенташи, посебно @DeviAngel ве нема нешто воопшто на форумот, Деви дај пренеси некоја новост од фудбал-италија.нет како што правеш вообичаено, оти читам некои скандали на релација Буфон-Газета![]()
И на Интер лани вака му се редеа коцките до Ноември.Им се редат коцките на Милан..
Они само ако ги искористат овие киксови на Наполи може да се надеваат на 3место..
Се зависи и дали ќе пројдат група во ЛШ и дали ќе купат некој напаѓач зимава..
Интересен е и Лацио па нема да ме чуди како пред 2 години кога завршија 3место и годинава исто да направат..
Ајде утре магарето да и го натопори на зебрата а волчицата рутински да тепа и да намали негативата во однос на Јуве.
Citav deka zapadnal vo finansiski problemi poradi kockanjeto pa pak pecali pariОвој Макароне уште у школо немав тргнато коа го гледав у Мидлзбро..мислев испуштил душа до сега тој денес два гола шибнал.