Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сега, се разбира дека се само шпекулации и дека мала е веројатноста, ама ако се случеше некоја глупост тимот ќе паднеше многу, а вака победава мислам дека ќ им даде крила за во иднина.
Инаку не се ретардирани во вашата управа, ама можеби благо ретардирани. Како можи Сантон да не помини прегледи во некои клубови, а кај вас да игра 80 минути? :)
Кога го дадоа на крајот, то грчеви, то температура... :) Денес ко не умре никогаш нема да умри.
santon ima sida, ili gonorea, nema drugo objasnuvanje, inace koga inter go dadoa vtoriot gol istovremeno i santon umre od smrt pa de bur spremase zamena, neznaev na sto poveke da se raduvam, dal na golot ili sto kraterosaniov u faca izumre i prekina da postoi, vo zabluda bev ne mozev da se sozemam.

inace potegot za smena na mancini bese na mesto, ali ne i tajmingot, da dojdese de bur na start od letovo, i da nosese svoi igraci, i da imaa vakvo slicno otvaranje ke razberev do nekade muabeti za smena ama i togas ke gi smetav za apsurd, al vaka nikad, ne smeat ni da pomislat na takvo nesto. Baska pa spomenatite alternativi, kapelo koj uste misli deka e 94ta, prandeli koj se raspadna ko trener, violinistot, leonardo ...

bej, povrakanica od spekulacija.

@џимеј смееме да се радуваме на победава против Јуве? Пошто изгубивме од тим што не постои. За ѕидот прашувам. :D
Може бе..само да не ги испрскате завесите, ѕидот ок... победивте тим кој не постоеше денес :D

Не знам стварно како помисливме на позитивен резултат со Јуве, али ете чуда се дешаваат, па така и ова денес. :kafence:

Бев убеден дека не губиме од Јуве денес, смејте ми се колку сакате. Јувентус нема средина, заминувањето на Погба и повредата на Маркизио скроз ги исекоа и ги уназадија. Нема играч кој може да повлече, кој може разлика да направи како што тоа беше Погба. Супер идеја на Алегри да почне со Манџукиќ, сам во радиус од 30 метри. :ROFLMAO: Уште 3000000 минути да играше немаше гол да даде. Дибала скроз отсечен, Муриљо одлично си ја заврши задачата денес, а и Медел. Пјаниќ дно, ништо не изигра. За Азамоа не ми се трошат зборови, не знам што мислеше Алегри денес со него.

Интер играше цело време пресинг и затоа Јуве не можеше да се состави со топката, Киелини е скроз фудбалски неписмен за да организира акции, а како што реков ги нема Погба и Маркизио за да повлечат.

Икарди, лелелелелелеелелелее какво играчиште мајко мила, па уште кога ќе ми текне дека @Syn викаше да го дадеме за 30 милиони + Габиандини... :facepalm::facepalm::facepalm: Марио и Банега се страва дуо у средина, само мора некако и Кондгобиа да го уклопи Де Бур, а Медел да лета од прв тим. За бековите не ми се трошат зборови, Сантон и Дамброзио се дно дна, све што НЕ ТРЕБА да се биде во фудбалот. Едвај чекам Ансалди да се врати, не можам да го гледам Сантон сидашот.

И сеа експерти што праиме, кога ви зборевме дека со втор тим игравме против Хапоел и дека тоа не е ни бледа сенка од вистинскиот Интер вие теравте експертизи, Интер се вратил 20 години наназад, подобри биле со Гасперини, дрн дрн јариња. Уживајте си само. :cool:

Честито секс Јувенташи, да Бог да ова ви биде најпозитивен резултат сезонава. :D

Не знам стварно како помисливме на позитивен резултат со Јуве, али ете чуда се дешаваат, па така и ова денес. :kafence:
Си изигравте, си победивте :D Не гледам што е тука чудно :D
П.с. Честита победа! Заслужено! :D

Честитки Интераши, заслужено скроз.

Во Торино да одржат дополнителна настава.И за тренерот и за доста играчи.

Овој што им ги дизајнирал дресовиве на Рома уште не е избркан од работа?

Голем успех за Интер, прва победа после 4 години :). Само пазете, последниот пат кога не тепавте , следниот меч одма го јадевте од Аталанта.

Честитки за прикажаната игра и победа, говна умрени

:kajgana:[DOUBLEPOST=1474229556][/DOUBLEPOST]

Не... Напротив зема плата кои ние за 3 животи ќе нема да ја добиеме :)

Кога може Интер да биде спрајт зошто Рома да не биде тангерина :icon_lol:

295.gif

Рома немаше среќа и се разбира пенал! :)[DOUBLEPOST=1474231589][/DOUBLEPOST]

Овие за оние од интер бенкицине се кошули за на свадба. :)[DOUBLEPOST=1474231645][/DOUBLEPOST]
Рома, Рома, Рома :giggle:

Седи мадро бе Азамоа

Овој Бернардешки ќе биде новиот Антогнони за Фиорентина... Тешко дека ќе ја напушти Фиренца во брзо време

Голем успех за Интер, прва победа после 4 години :). Само пазете, последниот пат кога не тепавте , следниот меч одма го јадевте од Аталанта.

Честитки за прикажаната игра и победа, говна умрени

14390767_10154029504548865_5044180595978746356_n.jpg

Колку гола им има дадено Икарди на Јувентус у цела кариера? Се си ги пљаска.
Денешниов му беше 7ми во 8 натпревари во Серија А.

П.С рутинска победа :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom