Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Добро сега, се разбира дека се само шпекулации и дека мала е веројатноста, ама ако се случеше некоја глупост тимот ќе паднеше многу, а вака победава мислам дека ќ им даде крила за во иднина.
Инаку не се ретардирани во вашата управа, ама можеби благо ретардирани. Како можи Сантон да не помини прегледи во некои клубови, а кај вас да игра 80 минути? :)
Кога го дадоа на крајот, то грчеви, то температура... :) Денес ко не умре никогаш нема да умри.
santon ima sida, ili gonorea, nema drugo objasnuvanje, inace koga inter go dadoa vtoriot gol istovremeno i santon umre od smrt pa de bur spremase zamena, neznaev na sto poveke da se raduvam, dal na golot ili sto kraterosaniov u faca izumre i prekina da postoi, vo zabluda bev ne mozev da se sozemam.

inace potegot za smena na mancini bese na mesto, ali ne i tajmingot, da dojdese de bur na start od letovo, i da nosese svoi igraci, i da imaa vakvo slicno otvaranje ke razberev do nekade muabeti za smena ama i togas ke gi smetav za apsurd, al vaka nikad, ne smeat ni da pomislat na takvo nesto. Baska pa spomenatite alternativi, kapelo koj uste misli deka e 94ta, prandeli koj se raspadna ko trener, violinistot, leonardo ...

bej, povrakanica od spekulacija.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.430
Поени од реакции
25.337
@џимеј смееме да се радуваме на победава против Јуве? Пошто изгубивме од тим што не постои. За ѕидот прашувам. :D
Може бе..само да не ги испрскате завесите, ѕидот ок... победивте тим кој не постоеше денес :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.557
Не знам стварно како помисливме на позитивен резултат со Јуве, али ете чуда се дешаваат, па така и ова денес. :kafence:

Бев убеден дека не губиме од Јуве денес, смејте ми се колку сакате. Јувентус нема средина, заминувањето на Погба и повредата на Маркизио скроз ги исекоа и ги уназадија. Нема играч кој може да повлече, кој може разлика да направи како што тоа беше Погба. Супер идеја на Алегри да почне со Манџукиќ, сам во радиус од 30 метри. :ROFLMAO: Уште 3000000 минути да играше немаше гол да даде. Дибала скроз отсечен, Муриљо одлично си ја заврши задачата денес, а и Медел. Пјаниќ дно, ништо не изигра. За Азамоа не ми се трошат зборови, не знам што мислеше Алегри денес со него.

Интер играше цело време пресинг и затоа Јуве не можеше да се состави со топката, Киелини е скроз фудбалски неписмен за да организира акции, а како што реков ги нема Погба и Маркизио за да повлечат.

Икарди, лелелелелелеелелелее какво играчиште мајко мила, па уште кога ќе ми текне дека @Syn викаше да го дадеме за 30 милиони + Габиандини... :facepalm::facepalm::facepalm: Марио и Банега се страва дуо у средина, само мора некако и Кондгобиа да го уклопи Де Бур, а Медел да лета од прв тим. За бековите не ми се трошат зборови, Сантон и Дамброзио се дно дна, све што НЕ ТРЕБА да се биде во фудбалот. Едвај чекам Ансалди да се врати, не можам да го гледам Сантон сидашот.

И сеа експерти што праиме, кога ви зборевме дека со втор тим игравме против Хапоел и дека тоа не е ни бледа сенка од вистинскиот Интер вие теравте експертизи, Интер се вратил 20 години наназад, подобри биле со Гасперини, дрн дрн јариња. Уживајте си само. :cool:

Честито секс Јувенташи, да Бог да ова ви биде најпозитивен резултат сезонава. :D

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Не знам стварно како помисливме на позитивен резултат со Јуве, али ете чуда се дешаваат, па така и ова денес. :kafence:
Си изигравте, си победивте :D Не гледам што е тука чудно :D
П.с. Честита победа! Заслужено! :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Честитки Интераши, заслужено скроз.

Во Торино да одржат дополнителна настава.И за тренерот и за доста играчи.

C

Castiel

Гостин
Овој што им ги дизајнирал дресовиве на Рома уште не е избркан од работа?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Голем успех за Интер, прва победа после 4 години :). Само пазете, последниот пат кога не тепавте , следниот меч одма го јадевте од Аталанта.

Честитки за прикажаната игра и победа, говна умрени

:kajgana:[DOUBLEPOST=1474229556][/DOUBLEPOST]
Не... Напротив зема плата кои ние за 3 животи ќе нема да ја добиеме :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.574
Поени од реакции
5.581
Кога може Интер да биде спрајт зошто Рома да не биде тангерина :icon_lol:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Рома немаше среќа и се разбира пенал! :)[DOUBLEPOST=1474231589][/DOUBLEPOST]
Овие за оние од интер бенкицине се кошули за на свадба. :)[DOUBLEPOST=1474231645][/DOUBLEPOST]
Рома, Рома, Рома :giggle:
Седи мадро бе Азамоа

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Овој Бернардешки ќе биде новиот Антогнони за Фиорентина... Тешко дека ќе ја напушти Фиренца во брзо време

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Голем успех за Интер, прва победа после 4 години :). Само пазете, последниот пат кога не тепавте , следниот меч одма го јадевте од Аталанта.

Честитки за прикажаната игра и победа, говна умрени

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Колку гола им има дадено Икарди на Јувентус у цела кариера? Се си ги пљаска.
Денешниов му беше 7ми во 8 натпревари во Серија А.

П.С рутинска победа :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom