Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Koлку лошо бранет корнер. Икарди најголема опасност на нафрелени топки сам оставен ниеден штопер е го чува.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.822
Поени од реакции
17.769
Тотално заслужен гол, со ваков пичкарски пристап од нас од старт одиме на нерешено не заслужваме ништо освен 3 гола во мрежата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.822
Поени од реакции
17.769
На ваков тим да излезиш на нерешено од прва минута треба да не знам немаш мозок, на вакви бекој го држиш Пјаца на клупа. Го играш Асамоа кој 3 утакмици ги ебава сите контри. Интер заслужено си води пичкарски излеговме и радикални грешки до максимум. Браво.

C

Castiel

Гостин
Јуве прима 2 гола со глава. Ова им се нема случено долго време. Мело ако не ја посере до крај ќе си лапнат 3 заслужени бода.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Кедира промаши три 10000000% шанси.Каква неписмендура,све да му ебам.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.822
Поени од реакции
17.769
Честитки интераши заслуживте и со поголема разлика да победите, тоа е таја разлика кога играш ко пиче на нерешено и без залагање и кога тимот ти игра со срце и сака да се покажи и докажи. Браво секоја чест.

Онај Асамоа нека оди во танзанија со лавојте да се брка. Неможам да преболам против вакви бекој човече ги држи Алегри на клупа Пјаца и Куадрадо, без Маркизио игра 3-5-2 која веќе не знам која утакмица докажува дека не функционира. Летото сите утакмици ги играше 4312 за на крај 3-5-2 да ми фура тука, слепец да си ќе видиш дека овај тим не е граден за 352 :popce:

Како и да е честито уште еднаш.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Браво за Интер. Многу цврста и мудра игра. И после примениот гол не се откажаа.
Ако продолжат да играат вака цврсто ќе не натртат и нас и вас и нормално јувентус.
Пјаниќ слабо допинг прима. Како баба на зелено пазарче се движи. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom