Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nema humor. Ti si gospodarot na dosetkite, sto ne mu dobaci edna na @red.devil
Ili toj drugarki ti sto probuva da te kopira so forite selski a navija za ekipa koja se smeta za najluzerska i e najzaebavana od koga e roden.:icon_lol:

Eventualno deko jadniot koj nikoj ne go ferma pa se fatil za mojov zadnjive nekolki dena :icon_lol:
Deko poznavam 5 ne smesni ljudi u Skopje, ti si trojca od niv :icon_mrgr:

Еден од нас си курво! :*

:))

giphy.gif

Браво, еве ти лајк.

Која среќа ја имаа Милан, овие Сампдорија им поништија (оправдано) голови ради офсајд и рака, имаа статива и недосуден пенал. Чудо ги спаси Милан од гостувањево во Џенова.

Сепак и покрај оваа победа, Милан и натаму не личи на екипа... Раштимана банда
Не бе. Чист гол си беше тој на самдорија ради офсајд што го поништија. Лоша реакција на Донарума беше. Ама па во прво он доста ги извади. Чиста победа на среќа си беше ова. Па редно е еднаш и Милан така да тепа.

Која среќа ја имаа Милан, овие Сампдорија им поништија (оправдано) голови ради офсајд и рака, имаа статива и недосуден пенал. Чудо ги спаси Милан од гостувањево во Џенова.

Браво, еве ти лајк.

Еј фала.
Инаку можеш да спомнеш дека и на Милан не им досудија пенал, а голот поништен на Самдорија не беше офсајд. Прошлата немавмо среќа сеа имавмо... јебем ти чудо :D

Одлика на големите екипи е да победуваат и кога играат многу слабо. :X3:

А вие во моментов не сте затоа што...

:D

Тоа дека е почеток на сезона инаку сите 5 победи оваа година ќе ни бидат на шашма и со пласманот во топ10 на крај ќе докажеме дека сме голема екипа. :pipi:

''Ама Хендо, ама он вчера гол, ама Челзи, ама ги победивме''

Вау, добро се извинувам, на големиот ливерпул и на нивниот голем капитен, не мислев ништо лошо :icon_lol:
Може ќе завршат 6-ти годинава па ќе има право овој што го носеше ти на аватар :icon_lol: да се прае шериф, без да му се смеемо :pos:

Слабо се дебатира нешто за утрешното дерби Интер - Јувентус ?

На кој не му е јасна сликата слободно нека праша...
Мене не ми е јасно, изгубивте од тим кој не постои, очекувате позитивен резултат со јуве? :cuc:

фанови на интер, она кога главата го победува ѕидот во кој се мава :icon_lol:

Нека има голови, пенали, судиски грешки, црвени картони, тензија, па кој сака нека победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom