Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Nema humor. Ti si gospodarot na dosetkite, sto ne mu dobaci edna na @red.devil
Ili toj drugarki ti sto probuva da te kopira so forite selski a navija za ekipa koja se smeta za najluzerska i e najzaebavana od koga e roden.:icon_lol:

Eventualno deko jadniot koj nikoj ne go ferma pa se fatil za mojov zadnjive nekolki dena :icon_lol:
Deko poznavam 5 ne smesni ljudi u Skopje, ti si trojca od niv :icon_mrgr:
Еден од нас си курво! :*

:))

C

Castiel

Гостин
Која среќа ја имаа Милан, овие Сампдорија им поништија (оправдано) голови ради офсајд и рака, имаа статива и недосуден пенал. Чудо ги спаси Милан од гостувањево во Џенова.

Сепак и покрај оваа победа, Милан и натаму не личи на екипа... Раштимана банда
Не бе. Чист гол си беше тој на самдорија ради офсајд што го поништија. Лоша реакција на Донарума беше. Ама па во прво он доста ги извади. Чиста победа на среќа си беше ова. Па редно е еднаш и Милан така да тепа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.582
Која среќа ја имаа Милан, овие Сампдорија им поништија (оправдано) голови ради офсајд и рака, имаа статива и недосуден пенал. Чудо ги спаси Милан од гостувањево во Џенова.
Браво, еве ти лајк.
Еј фала.
Инаку можеш да спомнеш дека и на Милан не им досудија пенал, а голот поништен на Самдорија не беше офсајд. Прошлата немавмо среќа сеа имавмо... јебем ти чудо :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Одлика на големите екипи е да победуваат и кога играат многу слабо. :X3:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А вие во моментов не сте затоа што...

:D
Тоа дека е почеток на сезона инаку сите 5 победи оваа година ќе ни бидат на шашма и со пласманот во топ10 на крај ќе докажеме дека сме голема екипа. :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
''Ама Хендо, ама он вчера гол, ама Челзи, ама ги победивме''

Вау, добро се извинувам, на големиот ливерпул и на нивниот голем капитен, не мислев ништо лошо :icon_lol:
Може ќе завршат 6-ти годинава па ќе има право овој што го носеше ти на аватар :icon_lol: да се прае шериф, без да му се смеемо :pos:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Слабо се дебатира нешто за утрешното дерби Интер - Јувентус ?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.432
Поени од реакции
25.340
На кој не му е јасна сликата слободно нека праша...
Мене не ми е јасно, изгубивте од тим кој не постои, очекувате позитивен резултат со јуве? :cuc:

фанови на интер, она кога главата го победува ѕидот во кој се мава :icon_lol:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Нека има голови, пенали, судиски грешки, црвени картони, тензија, па кој сака нека победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom