Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.359
- Поени од реакции
- 13.527
Ете ти лајк да не ти пропадне фората [emoji4]Ќе видиш сега како ќе ја свртат кога ќе влезе Кондогбиа
![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ти лајк да не ти пропадне фората [emoji4]Ќе видиш сега како ќе ја свртат кога ќе влезе Кондогбиа
![]()
Океј, ја свртевме утакмицава после негатива, малце и со среќа (за вториот гол зборам), ама па Интер имаше 3-4 100% шанси пред тоа што голманот на Пескара ги одбрани.Овие Пескара сами се победија со бледион Ѓомберт. Како од зомби апокалипса е избеган.
Интер тешко игра, ама Икарди и најмала шанса ја користи.
Интересен натпревар.![]()
Океј, ја свртевме утакмицава после негатива, малце и со среќа (за вториот гол зборам), ама па Интер имаше 3-4 100% шанси пред тоа што голманот на Пескара ги одбрани.
Никако нема да заборави, еве сега сите Интераши со таа мисла во глава ќе си легнеме и утре со истата ќе станеме.Не заборавај дека и Пескара имаше некоја шанса за гол и пречка погоди.
Епа само пречката им беше шанса на 0-0, и уште еден-два шута од далеку, друго немаа. Кандрева промаши два чисти шута од страна, Банега имаше еден од 16 метри, Икарди две со глава... Паласио што утна сега пред Икарди да го даде за 1-2............ Сета тага на светов ме облеа.Не заборавај дека и Пескара имаше некоја шанса за гол и пречка погоди.
Никако нема да заборави, еве сега сите Интераши со таа мисла во глава ќе си легнеме и утре со истата ќе станеме.
Епа само пречката им беше шанса на 0-0, и уште еден-два шута од далеку, друго немаа. Кандрева промаши два чисти шута од страна, Банега имаше еден од 16 метри, Икарди две со глава... Паласио што утна сега пред Икарди да го даде за 1-2............ Сета тага на светов ме облеа.
И Пескара има реално одлични шанси, оној сам пред голман и онаа пречката. Крвта ми ја смрзнаа.Океј, ја свртевме утакмицава после негатива, малце и со среќа (за вториот гол зборам), ама па Интер имаше 3-4 100% шанси пред тоа што голманот на Пескара ги одбрани.
Зборам до 0-0. Инаку да, имаа две одлични шанси после водството, прво онаа 1 на 1 што ја одбрани Ханда, а после на 1-1 онаа на Баебек.И Пескара има реално одлични шанси, оној сам пред голман и онаа пречката. Крвта ми ја смрзнаа.
Од цел натпревар само 20 минути игравме, пошто толку ни се доволни. Ова нешто као Јувентус кога играат само со 40% од силите.![]()
Јееее Марли беее.... мастер тролу.[DOUBLEPOST=1473630687][/DOUBLEPOST]Еднаш и ја да фатим паре на клубов ваш смрден !!
Икарди да ти го испуши Ванда вечер еднаш саглам !! Ја частим !![]()
Јееее Марли беее.... мастер тролу.Еднаш и ја да фатим паре на клубов ваш смрден !!
Икарди да ти го испуши Ванда вечер еднаш саглам !! Ја частим !![]()
Зборам до 0-0. Инаку да, имаа две одлични шанси после водството, прво онаа 1 на 1 што ја одбрани Ханда, а после на 1-1 онаа на Баебек.
@santino Одбраната е крш, се слагам, али сакав да кажам дека не изигра толку слабо Интер, само имаа проблеми со реализацијата, а и секако одбраната е болка. А како да не е болка кога бекови се сидашот Сантон и Дамброзио, дно од играчи... Дај нека се враќа Ансалди веќе, преку куров ми е од инвалидиве.