Рома 3 кола, 4 пенали.
Штета само денеска беше Тоти во игра, иначе ќе беше прв стрелец моментално![]()
Незнам ти дали си свесен дека Милан има 7 ЛШ титули и дека чоек треба да е скроз ван памет да се дрзне да го искритикуваНе знам што да пишам за умрените Милан, ќе им остаам само три точки ...
Не знам што да пишам за умрените Милан, ќе им остаам само три точки ...
Сакаш да кажеш дека место 3 точки требаше 7 точки да стави ?Незнам ти дали си свесен дека Милан има 7 ЛШ титули и дека чоек треба да е скроз ван памет да се дрзне да го искритикува
За што маестро?..дека постигна гол од пенал?..мислам дај олајабте се со тој Тоти мадињата сите ни ги потековте небаре само тој е легенда на клуб што игра цела кариера во истиот...Maestro Totti![]()
За Ванда Нара ќе прајме муабетЗа што маестро?..дека постигна гол од пенал?..мислам дај олајабте се со тој Тоти мадињата сите ни ги потековте небаре само тој е легенда на клуб што игра цела кариера во истиот...
Јас пак ич го неќам како фудбалер,мислам тој си беше некогаш играчиште и тоа не му го спорам ама како чоек е прав мрсул,како онај Рибери..се мислат шерифи низ теренот и му се понашаат на кој како ќе стигнат..како не бев судија таму во Италија па да му рокнев еден црвен за неспортски однос да му ебам женичето негово препотентно
Не за пеналот, туку од како влезе гледавме друга Рома, за 2-3 нивоа појака и поопасна, со Тоти ја убија Самдорија, шанса врз шанса, а Тоти беше креатор на сите. Плус на големо изненадување со неполни 40 години одлично се движеше, напред-назад. Да беа малку присебни Џеко и Салах и на Вивиано да не му беше роденден, ќе паднеа уште три гола од директна асистенција на Тоти, а голот од пенал беше како поклон за добрата игра(од судијата поклон како што викате, али кој ве ебе, тоа важи само за ЈувеЗа што маестро?..дека постигна гол од пенал?..мислам дај олајабте се со тој Тоти мадињата сите ни ги потековте небаре само тој е легенда на клуб што игра цела кариера во истиот...
Јас пак ич го неќам како фудбалер,мислам тој си беше некогаш играчиште и тоа не му го спорам ама како чоек е прав мрсул,како онај Рибери..се мислат шерифи низ теренот и му се понашаат на кој како ќе стигнат..како не бев судија таму во Италија па да му рокнев еден црвен за неспортски однос да му ебам женичето негово препотентно