Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
каква ЛЕ бе, сега ќе видиш и таму како ќе се избламираат од некоја источно европска накурчена екипа

.......Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1471987810][/DOUBLEPOST]
Се покажа и докажа дека без квалитетни екипи од Милано, лигава стана каша попара на интернационално ниво.
Порто бе ги згази неможеа да мрднат.

Не викај Милано колку да не те напињаат , кажи си Милан слободно, они и сами си знаат дека не се ништо боље од сељациве што испаднаа прееска

.......Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат :icon_mrgr:

незнам што е Милан моментално тогаш?

екипа со просеци која нема да заврши во првите 5 екипи, моментално Сасуоло е институција за вас

Катастрофа и Рома и Интер и Милан, за Наполи да не зборам мислам дека ќе бидат под 5то место.
Форза Сасуоло за бараж за ЛШ! :)

.......Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1471987810][/DOUBLEPOST]

Не викај Милано колку да не те напињаат , кажи си Милан слободно, они и сами си знаат дека не се ништо боље од сељациве што испаднаа прееска
добра логика.

има не велам не, ама Милан моментално не може да си го дозволи играчот кој е резерва во Рома, така да има разлика(мислев на Паредес)
Како што знам стартуваше на сите досегашни официјални натпревари и не сакате да го продадете, а не дека не можеме да го земеме. Ромањоли повеќе ви беше планиран за резерва, отколку овој.

Не е проблем квалитетот туку менталитетот лузерски кој Рома го има и секогаш ќе му остани. Само Наинголан трчаше пробваше нешто да напрај, Тоти го гледам се загрева со мастиката курот го боли џвака и на фаца беше како да вели - Шо кур ме боли, шо барам овде. Она е срамота бе Италија наводно од година пак ќе има 4 места во ЛШ така да наводно немало ова ефект, како не знам прочитав 2-3 вакви твита.

Рома можеше и мораше подобро па коментари демек Итурбе, Емерсон, Џеко дали биле за ЛШ па ни Порто во генерала не е ама ете поминаја, знаев дека ќе го примат али не до толку и излегов да ја гледам за шо кур. Очај жив очај, не Спалети, не Руди не не не се проблем овие во Рома, проблемот е лузерското во нив стално го имале и ќе го имат. Ебате сељаците...[DOUBLEPOST=1471993566][/DOUBLEPOST]Сите Италијански тимови досега кој испаднале во плејофите

Cqkxsn6UIAErX_P.jpg:large

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Де Роси,вечниот заменик капитен на селското провинциско екипиче Рома.

Оди бе летај гулаби кретенчуга една.

и Џеко,отварачот на простор.Само врати може да отвора.

Нека ве банираат од играње од Европа,ако и оваа година бидете второ место,автоматски да играте бараж за останување во Серија А пошо не е можно да сте толку лузери ви ебам ромите.
Одличен резултат имаш на домашен терен и место да нападнеш од прва минута машки,да дадеш гол и после држи темпо,они се глупираат и мислат дека првата 3-0 тепале.
Ама ај среќа што не влегоа во групи,да не им се случеше некој нов Манчестер,ама овој пат да броеја до десет :pos:

daj be mu se obesivte na de rosi, ko da ne smee da zgresi, jebiga, Bidna, se slucuva i na najdobrite, de rosi e klasa koj sto saka neka kaze, i nema golem tim na planetava sto u momentov ne bi go precekal so rasireni race u tim
Интер од Хелсингборг испаднале :busi:
Da, rekoba utna klucen penal doma, lipi posle toa si podnese ostavka :)

the horrrorr ....

Луѓе јас не знам што ви е толку чудно, што Рома не помина. Добро ете имаше позитивен резултат, има поквалитетен состав на хартија, ама фудбал е ова. Не знам како не сфаќате. Лестер ќе биде вечен пример. Двајца нивни играчи не знаевте лани пред да почни сезоната, ама освоија ПЛ. Значи треба да трчаш, да го испотш газот, а не да чекаш како вчера од Бога здравје.
Не велам дека не е до менталитетот, зошто скоро секогаш во ЛШ има вакви испади, ама вчера и тактиката беше утната. Очигледна.
Сега не очекувајте во ЛЕ да направат нешто, бидејќи по обичај не се замараат со тоа, а и да се замараат пак ништо, па и подобро да не се замараат.

Знаев дека после толку долга фудбалска агонија у која бевте при првата победа ( и таа едвај) пак ќе влезете во history channel филмот,ама овојпат ептен забегавте у пм.Сеа нареден нокдаун од пескара/аталанта/удине и пак ќе ве нема нигде на темава.Следна победа и одма history channel on.Незнам до кога ќе умарате само со јачината на милан и лш кога више средношколциве сегашни не ни знаат/памтат дека милан некад разарал у ЛШ.
Што би рекле Џонтра/Стефан - дно од муабет

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Веруј сите биле за Рома ама што сте брука брука сте.... неможемо да плачемо сеа со вас.

Не бе братучед, не ве тера никој да плачете. Чувајте си ги солзите ќе ви требаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom