Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Рома 3 кола, 4 пенали.

Штета само денеска беше Тоти во игра, иначе ќе беше прв стрелец моментално :icon_lol:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Рома 3 кола, 4 пенали.

Штета само денеска беше Тоти во игра, иначе ќе беше прв стрелец моментално :icon_lol:

Овој пенал денес за Рома, шта речи. Аматеризам на ниво на судијата.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.679
Чим не суделе за Јувентус, баталете... Нема потреба да се развива дискусија

:kafence:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Гледав хајлатсот Рома се убиле од шанси кога се доиграл мечот. Милијарда шанси имаа да победат, да не беше Вивијано 10-2 ќе победеа. Пеналот сомнителен ми се виде, ама во секој случај заслужено мислам дека победија римјаните.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Вечер есенските шампиони да ги видиме дали ќе ја постигнат конечно првата победа :icon_mrgr:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Не знам што да пишам за умрените Милан, ќе им остаам само три точки ...
Незнам ти дали си свесен дека Милан има 7 ЛШ титули и дека чоек треба да е скроз ван памет да се дрзне да го искритикува

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

S

Samurai_Sk

Гостин
Ако има нешто дискутабилно каде што Јуве не е во прашање, се е ок се случува и судите се луѓе.

Последно уредено од модератор:
Член од
6 април 2014
Мислења
5.138
Поени од реакции
6.586
Не знам што да пишам за умрените Милан, ќе им остаам само три точки ...
Незнам ти дали си свесен дека Милан има 7 ЛШ титули и дека чоек треба да е скроз ван памет да се дрзне да го искритикува
Сакаш да кажеш дека место 3 точки требаше 7 точки да стави ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За што маестро?..дека постигна гол од пенал?..мислам дај олајабте се со тој Тоти мадињата сите ни ги потековте небаре само тој е легенда на клуб што игра цела кариера во истиот...

Јас пак ич го неќам како фудбалер,мислам тој си беше некогаш играчиште и тоа не му го спорам ама како чоек е прав мрсул,како онај Рибери..се мислат шерифи низ теренот и му се понашаат на кој како ќе стигнат..како не бев судија таму во Италија па да му рокнев еден црвен за неспортски однос да му ебам женичето негово препотентно

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
За што маестро?..дека постигна гол од пенал?..мислам дај олајабте се со тој Тоти мадињата сите ни ги потековте небаре само тој е легенда на клуб што игра цела кариера во истиот...

Јас пак ич го неќам како фудбалер,мислам тој си беше некогаш играчиште и тоа не му го спорам ама како чоек е прав мрсул,како онај Рибери..се мислат шерифи низ теренот и му се понашаат на кој како ќе стигнат..како не бев судија таму во Италија па да му рокнев еден црвен за неспортски однос да му ебам женичето негово препотентно
За Ванда Нара ќе прајме муабет :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841

Не за пеналот, туку од како влезе гледавме друга Рома, за 2-3 нивоа појака и поопасна, со Тоти ја убија Самдорија, шанса врз шанса, а Тоти беше креатор на сите. Плус на големо изненадување со неполни 40 години одлично се движеше, напред-назад. Да беа малку присебни Џеко и Салах и на Вивиано да не му беше роденден, ќе паднеа уште три гола од директна асистенција на Тоти, а голот од пенал беше како поклон за добрата игра(од судијата поклон како што викате, али кој ве ебе, тоа важи само за Јуве:icon_lol: )

А ти тоа што го нејќеш, нема тука ради тебе да престанеме да го фалиме:kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom