Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
стај ги сите , зашто само 4ти групи , поише се како што знам ?
прее читав дека бил повикан од страна на новиот селектор на италија само незнам кај видов колку е точна информацијава незнам ама супер би било да се знае дека џиџи има одлична замена во него.[DOUBLEPOST=1472242539][/DOUBLEPOST]Donnarumma is set to become the youngest player to get called up for Italy since 105 years
прее читав дека бил повикан од страна на новиот селектор на италија само незнам кај видов колку е точна информацијава незнам ама супер би било да се знае дека џиџи има одлична замена во него.Donnarumma is set to become the youngest player to get called up for Italy since 105 years
Пошто требаше тие на Јуве трансферите да ги споредат со Хуан, Бруно Перес, Емерсон и Вермаелен.Кој ја правел споредбава треба да одговара пред органите на правдата.![]()
Пошто требаше тие на Јуве трансферите да ги споредат со Хуан, Бруно Перес, Емерсон и Вермаелен.![]()
Хахахахаха да да подобри трансвери направија од насПошто требаше тие на Јуве трансферите да ги споредат со Хуан, Бруно Перес, Емерсон и Вермаелен.![]()
Од кај заклучивте најдобри трансфери кога по 1 или ниеден натпревар повеќето немаат изиграно?Прегледај го приврзокот 155112
Најдобри трансвери направени летниов период.
Само јас не ја разбрав реченицава?Donnarumma is set to become the youngest player to get called up for Italy since 105 years
Хахахахаха да да подобри трансвери направија од нас![]()
Само јас не ја разбрав реченицава?![]()
Дечко не се пали одма ке дојде и тој меч па ке збориме, како и да е збориме за трансвери подобри играчи земавме од вас.http://forum.kajgana.com/threads/thiết-kế-mái-xếp-lùa-di-động-tại-thành-phố.81923/#post-7820472
Оди слободно на темава разгледај тенди и одбери нешто за кога ќе ве мочаме да има каде да застаните. За пари не е проблем, овој од вашите е.
A mislev jas ne znam angliski... lekcii mozam da ti drzam, baraj me slobodno..Само јас не ја разбрав реченицава?![]()