Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Бака е убица, од 3 шанси 2 гола дава. Али неможе да игра за тимот, него тимот треба да игра за него, и многу тешко сам ствара шанса. Многу подобар финишер е од Игуаин, али овој другиов е многу покомплетен играч.
Затоа и ќе се продава иако и ја би сакал да не се продаде, али тренериштево наше ќе глуми Гвардиола со 4-3-3 со лажна деветка, и играч со такви карактеристике не му одговарал.
Пу да му ебем жената кј дојде со тоа фризурата мрсна
Ке издржите до 5то коло,после ке лета и он како партал :D.
Ама не е до тренерот,мурињо да го земете со тој ростер - џабе!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.436
Ке издржите до 5то коло,после ке лета и он како партал :D.
Ама не е до тренерот,мурињо да го земете со тој ростер - џабе!

Па брат, тоа ми е муабетот, покрај Џиџи Бака е единото нешто што вреди у тимов, и овој глуми шериф на тој состав Бака не му се вклопувал у тактичките замисли.
Лападула му се вклопува му ебем мрсниот, а тоа дека ќе лета после 5-то коло јасно ми е

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Милан уште помрачна приказна од Интер се..ајде барем Интер пробваат нешто да направат,купуваат-продаваат играчи ти реков ми рече..се заангажирваат да испазарат нешто квалитетно(иако ги одбиваат претежно),ги чуваат тренерите подолго време да си ги исполнат својте замисли(иако Манчини е тежок ретардос без замисли),менуваат газди,влегуваат нови инвеститори...барем се дешава нешто.

Кај Милан ништо..була..ниту играчи,ниту инвеститори,тренерите ги менуваат во зависност на која нога е станат Берлускони,Галијани мозокот му е испиен..кузнај како му е на фановите на Милан

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бака е убица, од 3 шанси 2 гола дава. Али неможе да игра за тимот, него тимот треба да игра за него, и многу тешко сам ствара шанса. Многу подобар финишер е од Игуаин, али овој другиов е многу покомплетен играч.
Ова е Икарди, само што Мауро има 3 од 3. :cool:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383

Чисто информативно... горе доле реално. само не ми е јасно како тоа Милан 19 а Фиорентина 51 квота.. шансите во најмала рака им се исти....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Чисто информативно... горе доле реално. само не ми е јасно како тоа Милан 19 а Фиорентина 51 квота.. шансите во најмала рака им се исти....
Си ставаш 1000 евра уште одсега на Јувентус и капата на криво..во мај 2017 ќе си добиеш гратис к-15 :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Играјте на Милан секако освојуват

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.768
Поени од реакции
17.689
Robespierre напиша:
Napoli signings :
Giaccherini
Tonelli

Roma signings :
Mario Rui
Juan Jesus
Gerson

Inter signings :
Banega
Erkin
Ansaldi

Milan signings :
Lapadula
Vagnoni

Juventus signings :
Higuain
Pjanic
Dani Alves
Benatia

Torino signings :

Ljaic
Belotti
Iago Falque
Торино ќутаната си градат тимче + Михајлович си го зедоја лако полако убо тимче градат.

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Во Рома покрај Руи и Хесус дојде и Герсон, најскапото ни засилување ова лето, 18мил за 18 годишник :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
сакам да прашам нешто знам каков ке биде одговорот ама ајде дали има најави за некоја од нашите телевизии да го купат калчово или останува на арена спорт ? ја имам ја арена не ми е проблем ама сакам да прашам нешто на нашиве телевизии немам ни начекано ни пак за друга лига бар белгиска лига нека ја одкупеа да гледавме нешто на нашиве или ке чекаме среда лига на шампиони и четврток лига европа фала од напред.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Да надополниме, иако ова излезе пред викендот и малку се застарени составите, но добро е што се однесува на другите екипи и понеекспонираните играчи. :)
Нешто што најмногу ми падна во очи е убиствениот напад на Палермо и тренериштава во Серија А. :)

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Излезе интересна анализа во врска со купувањето на Игуаин од страна на Јувентус, т.е. како би можело да предизвика домино ефект со напаѓачите во Серија А. Се наведува дека можно е да се случи следново сценарио: Игуаин во Јуве, Икарди во Наполи, Џеко во Интер, Бака во Рома и Заза во Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom