Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа кога тој квалитет не може да се преточи на меѓународни натпревари а после ској натпревар на Јувентус во Италија се крева голема прашина, очигледно е што се случува. Наполи денес пиздат, пред тоа пиздеа од Интер и ред други тимови наназад...

ДареЈуЕфОу гледам уше го збориш за "пеналот" на Икарди у уше милион други комспирации.
А уше не си видел дека и он самиот тогаш дури корнер бараше а не пенал ???
Зошо така бе ?
Тие тамо од тв каналот клубски од трибини најдоа снимки,за ова нишо не најдоа ?
(n)

И пиздат тимовите бидејки не можат да се помират со пораз,увек судијата им е крив.Сценарио видено милион пати .

За пеналиве вечерва мислам дека се пенали кој шо да се десеа на друга утакмица никој немаше да ги коментира :)kuracc:),само не видов убаво дали имаше контакт над Албиол можно е и тоа да беше пенал.

Епа кога тој квалитет не може да се преточи на меѓународни натпревари а после ској натпревар на Јувентус во Италија се крева голема прашина, очигледно е што се случува. Наполи денес пиздат, пред тоа пиздеа од Интер и ред други тимови наназад...
Како неможи да се преточи бе на меѓународни натпревари оти качиш зелени? Финале игравме пред 2 години, лани со Баерн се носевме до продолженија. Значи БАЕРН не Бер Шева или како да се викат. Шо качите бе зелени вакви жити се. Интер и Наполи од секад пизделе и фактот е дека не се квалитетни тимови моментално нити константни за титула. Тоа е реалноста.

Не е квалитет 2 месеци форма, квалитет е со лоша игра резултат, квалитет е константност, квалитет е ментално спремен тим. Тоа е квалитет тоа е шампион а не да се плачи на секоја судиска одлука. Ова година знајш колку одлуки во корист на Интер и Рома имало?

Се повлеквам од дискусија, така нека е поради суди победуваме и освојваме скудета со ред:pos:

И 4 минути подоцна следува ново мислење :pos::pos::pos:

Деви лажеш бетер од македонски политичар!

И 4 минути подоцна следува ново мислење :pos::pos::pos:

Деви лаже бетер од македонски политичар!
Па неможи да не следува ново мислење бе брат, треба да си ретарда да речиш дека Јуве последните години освојва поради судии и дека доминацијата не биал преточена во меѓународни натпревари. Не би следувало од тебе ново мислење? Чисто сумњам.

Па неможи да не следува ново мислење бе брат, треба да си ретарда да речиш дека Јуве последните години освојва поради судии и дека доминацијата не биал преточена во меѓународни натпревари. Не би следувало од тебе ново мислење? Чисто сумњам.
Нема да следува сигурно, ќе ги остаам до викенд да се караат Уфо и Бјанконеро, за овој Уфо сигурен сум дека сака само да ве нервира и никад нема да престане да иде контра.

Нема да следува сигурно, ќе ги остаам до викенд да се караат Уфо и Бјанконеро, за овој Уфо сигурен сум дека сака само да ве нервира и никад нема да престане да иде контра.
И ти си во право :)

Најдов простор и јас за форумов малце иначе немам време до викенд:)

Се слагам(y)
...ама пак е грд Морати ко најцрна ноќ[DOUBLEPOST=1488327345][/DOUBLEPOST]
А зошто Интер не им даде подеднакви шанси на екипите од 2006-2010?

Рома во 2009-2010 практично ни ја подари титулата таа година од тоа што имаше поеднакви шанси, да знаеше немаше да збориш. Не треба Интер или Јувентус на другите екипи да им дават поеднакви шанси тоа треба цела федерацијата на Италија.

Ај кажи ми јас како да водам дискусија со тебе по ваква реченица?

Немора, бидејќи ќе знам однапред што имаш да кажеш за секоја спорна ситуација.

Баш поради ова мислење е поради ова дека последните 5 години не било фер шанса даено на другите? Која фер шанса бе 3 натпревари неможат да врзат да победат бе дајте со вакви муабети прекинете. Како можи тим кој неможи да ја победи Пескара и Сасуоло да биди шампион бе?

Да не признаваш доминацијата и квалитетот на Јувентсу овие 5 години и да велиш дека е поради судии е еднакво на лудило. Поради судите сме доминарале а? :pos:

Се повлеквам од дискусија, така нека е поради суди победуваме и освојваме скудета со ред:pos:

Тоа е таа ароганција, како тој вашиот наркоман, типична негова изјава ми цитираш, знаеш ти за кој зборам.

2006-2007 - Coppa Italia - Roma.
2007-2008 - Coppa Italia - Roma, SuperCoppa Italia - Roma.
2008-2009 - Coppa Italia - Lazio.
2009-2010 - SuperCoppa Italia - Lazio.

:D
Абе не ми пишувај за разни Копи и ние им дадовме такви на Лацио, Милан, Наполи...

2006-2007 - Coppa Italia - Roma.
2007-2008 - Coppa Italia - Roma, SuperCoppa Italia - Roma.
2008-2009 - Coppa Italia - Lazio.
2009-2010 - SuperCoppa Italia - Lazio.

:D

Ова се намерно е бе,као демек еве овие другите нека зимат купови срања ние скудета ќе си лапаме.
Си знае Морати убаво :icon_lol:

Ама тоа дека Интер слаб бил па не зимал Копа и Рома за малку ќе ја лапнеше титулата (не можат да се решат дали Интер бил слаб, или судиите местеле или Интер бил јак а другите утепани, зависи како им одговара), а сега Јувентус се зима убделиво ЈЕР се најквалитетни, нема врска тоа со судии, а во Европа немаат среќа :icon_lol:

Ама тоа дека Интер слаб бил па не зимал Копа и Рома за малку ќе ја лапнеше титулата (не можат да се решат дали Интер бил слаб, или судиите местеле или Интер бил јак а другите утепани, зависи како им одговара), а сега Јувентус се зима убделиво ЈЕР се најквалитетни, нема врска тоа со судии, а во Европа немаат среќа :icon_lol:
Само не знам откога мерило за успех во Европа е само титула. За мене неуспех е испаѓање во квалификации или групи. Се друго зависи од противникот и колку кола си поминал. Па ако само титула е успех, тогаш 90% европски екипи се неуспешни и им местат во домашните првенства.

Уште 10 пати пиши ЈЕР и можда ќе собереш некое лајкче, ЈЕР сега за сега штурци у позадина и се се сведува на тоа дека оваа година не сте конкуренти за титула ЈЕР сте послаби од Наполи и Рома и Јуве, а Милан ви дишат у врат Јер и да е Јувентус со судии, ваљда не им поклонуваат сите бодови на останативе тимови само да ве оштетуваат да не можете да дојдете до топ 3?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom