C
Castiel
Гостин
Сељак е дека изјави ги нејќе јуве?Па сељак е, и пари да ми дадат не би го земал у тим, па ако сака нека е спој на Роналдо и Меси во едно...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сељак е дека изјави ги нејќе јуве?Па сељак е, и пари да ми дадат не би го земал у тим, па ако сака нека е спој на Роналдо и Меси во едно...
Сељак е дека изјави ги нејќе јуве?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па сељак е, и пари да ми дадат не би го земал у тим, па ако сака нека е спој на Роналдо и Меси во едно...

Сељак е оти кажал пред фанови на Рома дека не го сака Јувентус?
Замисли тоа не е ни во јавност кажано, а и да е во јавност, ништо страшно, не го прави тоа сељак![]()
ок, не ми се прави веќе муабет на оваа тема... сељак е за мене, исто ко за вас Келини што е сељак, така за мене Наинголан. The End

не бе, за мене лично Киелини не е толку сељак, он е пичка, класична италијанска во рангот на Де Роси(за оние кои не ги имаат во тим), а кај вас Бонучи е сељакот
упсс Лихштајнер го заборавив, нека ми опрости![]()

Па не ми тешко, шо има да си олеснувам, ти си олесна со Раџа и то је тоКажи си цел Јувентус, олесни си на душата...![]()

Може да направат некој трибјут тимовиве од Серија А во чест на Зампарини, на пример, да ги отпуштат своите тренери и после наредниот ден да ги вратат![]()