Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па сељак е, и пари да ми дадат не би го земал у тим, па ако сака нека е спој на Роналдо и Меси во едно...

Сељак е оти кажал пред фанови на Рома дека не го сака Јувентус?
Замисли тоа не е ни во јавност кажано, а и да е во јавност, ништо страшно, не го прави тоа сељак ;)

Сељак е оти кажал пред фанови на Рома дека не го сака Јувентус?
Замисли тоа не е ни во јавност кажано, а и да е во јавност, ништо страшно, не го прави тоа сељак ;)

ок, не ми се прави веќе муабет на оваа тема... сељак е за мене, исто ко за вас Келини што е сељак, така за мене Наинголан. The End

ок, не ми се прави веќе муабет на оваа тема... сељак е за мене, исто ко за вас Келини што е сељак, така за мене Наинголан. The End

не бе, за мене лично Киелини не е толку сељак, он е пичка, класична италијанска во рангот на Де Роси(за оние кои не ги имаат во тим), а кај вас Бонучи е сељакот :D

упсс Лихштајнер го заборавив, нека ми опрости:icon_mrgr:

не бе, за мене лично Киелини не е толку сељак, он е пичка, класична италијанска во рангот на Де Роси(за оние кои не ги имаат во тим), а кај вас Бонучи е сељакот :D

упсс Лихштајнер го заборавив, нека ми опрости:icon_mrgr:

Кажи си цел Јувентус, олесни си на душата... :kafence:

Кажи си цел Јувентус, олесни си на душата... :kafence:
Па не ми тешко, шо има да си олеснувам, ти си олесна со Раџа и то је то :D

Во тимот имате прилично нови играчи, не сум имал време да ги занјеќам, повеќето имаат само оваа година играно против Рома :toe::)

Сеа овие од страна што гледаат како се величи Раџа Наинголан тука, ќе си речат е ок де дал 2 гола и одма е најјак. А врска нема тоа, дечкото веќе 2-3 сезони игра на едно врвно ниво, поготово сезонава is on fire, лудува по терен. Какво играчиште. :cuc:
Моментално со сигурност еден од најдобрите везни играчи у свет. Машина.

Убаво вика Стекот, како можеше да го испуштиме од раце не ми е јасно. Најинтересното а воедно и најтажното е тоа што требаше да се купи уште кога Тохир го зема Интер, индонезиец газда и требаше сместа да се купи и ова индонезиско животно. Ама Интер нема да биде Интер ако место таков играч купи Таидер и Хернанес. :D

Maurizio Zamparini has stepped down as Palermo president, the next one will be the representative of a UK-US fund that will buy the club.Сорос

Зампарини куќо стара:D

Може да направат некој трибјут тимовиве од Серија А во чест на Зампарини, на пример, да ги отпуштат своите тренери и после наредниот ден да ги вратат :D

Може да направат некој трибјут тимовиве од Серија А во чест на Зампарини, на пример, да ги отпуштат своите тренери и после наредниот ден да ги вратат :D

А кој ќе го отпушти Лопез, сегашниов на Палермо? :unsure:

Ќе си легне, ќе преспие, ќе се разбуди, ќе се премисли и ќе се врати :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom