Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од јаките играме уште со Милан дома, Наполи на гости и Рома на гости... Али со римјаниве ќе се сретнеме 36 коло кога веќе може да биде и одлучен шампионатот :)
Pisi gi tie 3 boda doma so milan..

Поклонете се пред најдобриот играч во лигата !! :cool:

25t9bvo.jpg

Поклонете се пред најдобриот играч во лигата !! :cool:

25t9bvo.jpg
Кога ќе ми текне дека можевме да го донесеме но се одлучувавме за убер “поталентирани играчи“ во имињата на Гаргањо, Скелото, Кузмановиќ, Карја и компанија... :facepalm::facepalm: Мислам овие онака ги спомнав дека продефилирале у Интер, не дека се донесени сите на сметка на Раџа, но сепак, кога знаеш дека си имал шанса да го гледаш во својот тим и сфаќаш што се заиграло за истиот во последниве 5-6 години...:вонзем:

Рака на срце имаше пенал за Интер.
Кога ќе ми текне дека можевме да го донесеме но се одлучувавме за убер “поталентирани играчи“ во имињата на Гаргањо, Скелото, Кузмановиќ, Карја и компанија... :facepalm::facepalm: Мислам овие онака ги спомнав дека продефилирале у Интер, не дека се донесени сите на сметка на Раџа, но сепак, кога знаеш дека си имал шанса да го гледаш во својот тим и сфаќаш што се заиграло за истиот во последниве 5-6 години...:вонзем:

Овие од Милан навивачите тогаш во дресови на Милан го облекуваа на фотошоп. :)

3-4 трансфер периоди го плаќаа, што за позајмица, што за рати, се на се некои 15-16мил евра...

А да, пенал за Интер имаше, Стротман го удри Едер

Kazete za kolku go davate Naingolan?60,70? Sturaro + 50ce? mame mu ebam ic ne go sakam ama mn. e jak,Gagljardini pokraj nego bese ko malo dete,samo protiv Juve e miren:coffee:

Kazete za kolku go davate Naingolan?60,70? Sturaro + 50ce? mame mu ebam ic ne go sakam ama mn. e jak,Gagljardini pokraj nego bese ko malo dete,samo protiv Juve e miren:coffee:
Ја би Хамшик ама педерчето никад нема да го пуштат.. Али посекако го преферирам Верати пред овие двајца.. (да ми баците јајца :P )

Па сељак е, и пари да ми дадат не би го земал у тим, па ако сака нека е спој на Роналдо и Меси во едно...

Ko trebase da go zemame Naingolan, nie go imavme Vidal, sea dzabe, ni toj sakat vo juve ni roma ke go dajt vo juve a ni juve ne go barat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom