Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков кретен е коментаторов на арена.Минута молчење за Абруцо членот на Сасуоло :facepalm:.А Абруцо беше местото каде се случи снежната лавина која го затрупа хотелот со гостите.
И Игуаин бил втора сезона во Јуве.Сфаќам овие од спорт клуб да грешат при преносите на Италијанскиот куп,али овие од арена што секоја недела пренесуваат утакмици од калчово,не ми се јасни

Какво коло за Интер :cuc:

Палермо за кур ќе му е бодот, Наполи ради ваквите утакмици не мрдаат нагоре.

giphy.gif

Ромахахахаха
Миланехехехе
Наполихихихи

Топ коло за Јуве и Интер... Интерашиве нареднава недела ќе ги спуштиме на земја, сеа нека се порадуваат малце

:kafence:

Сеа во Фторник Интер играат со Лацио во купот, таман за нас ќе бидат поизморени.

Него Икарди сите аргентинци пуздер го прават, прво ради Меси не игра во репрезентација, сеа и Марадона го нападна, за медиумите кажал дека Батигол бил 10 пати подобар напаѓач од него... Бреј оваа Ванда што му прави на детево, сите го замразија :icon_lol:
Ikardi dosta pametno mu odgovori na maradona posle prviot slicen napad, ova e vtor pat da go proziva ama sega go izignorira a prviot pat kaza deka maradona e odlicen fudbaler, eden od najdobrite vo istorija ama smesno covek ko maradona da mu soli pamet za toa sto go pravel ikardi nadvor od terenot, so ogled deka tipov shmrkashe koga uste od vremeto koga go nosese dresot na barsa i igral izdrogiran i za svojata zemja.

neka pusi kur narkomanot, i da bog da nikad da ne go zimaat ikardi u reprezentacija, nisto protiv neame nie, bas naprotiv.

Ромахахахаха
Миланехехехе
Наполихихихи

Топ коло за Јуве и Интер... Интерашиве нареднава недела ќе ги спуштиме на земја, сеа нека се порадуваат малце

:kafence:
Полека малце,Интер не е Милан,Наполи,Виола или Рома кои ви се вечни пациенти.

Ако некоја екипа му правела проблеми на Јувентус и која можи да победи во Торино тоа е Интер..само треба јас да си ја изиграм 1 на ливчето и тогаш ќе почнат играчите на Јувентус да се влечат по теренот и курот да ги боли, а Интер да играат како Барселона.

Kure ronaldo e doktor za ikardi vo ponasanje nadvor od terenite a bogami i vnatre... sekad donira pomaga na bolni i dr i dr da ne nabrojuvam.. a toa sto e narcis e licna karakterna osobina i loso e da go sporeduvas nego so kurtonov sto detski se ponasa so se slika kako ja dupel zenskata na najdobriot drugar, sto provocira navivaci, pisuva avtobiografii a uste bel svet ne videl i ima slicno ponasanje ko baloteli... a ja naprotiv bas ubavo go pofaliv deka e super igrac ama ne e covek.. coveckite osobini mu se 0 kompir zero nada niht.. nitu dzentlem nitu nisto

Kure ronaldo e doktor za ikardi vo ponasanje nadvor od terenite a bogami i vnatre... sekad donira pomaga na bolni i dr i dr da ne nabrojuvam.. a toa sto e narcis e licna karakterna osobina i loso e da go sporeduvas nego so kurtonov sto detski se ponasa so se slika kako ja dupel zenskata na najdobriot drugar, sto provocira navivaci, pisuva avtobiografii a uste bel svet ne videl i ima slicno ponasanje ko baloteli... a ja naprotiv bas ubavo go pofaliv deka e super igrac ama ne e covek.. coveckite osobini mu se 0 kompir zero nada niht.. nitu dzentlem nitu nisto
:tapp:
Од каде го убаци Роналдо во муабетот???

Мислам дека Јувентус ќе го лапне од Интер како од шала, ова повеќе му доаѓа како тест на Јувентус да видат до кај се спремни кога играат со појак тим од нив.

Pogore syn me citirase go spomna i ronaldo ali sea gleam go delitnal toj del..
delitnav deka pogresno te svativ, ama poentata u postot mi bese .... ta preku kur za karakterot, teri ebese zena na soigrac od reprezentacija, gigs ja ebese zenata od sopstveniot brat, tipot bese pred samoubistvo, ronaldo isto nema nekoe fenomenalno karakteriste, nit pa ima ok reputacija nadvor od terenot ... i ? :)
Ti pisav, ikardi e maksimalno posveten na timot, i za vreme na treninzite, i za vreme na natprevarite, tie problemi nadvor od terenot koi realno ne se konstantni, nikakvo vlijanie nemale vrz negovite igri, ja spuka vo 2 navrati so CN zasto e glup i napravi nepromisleni potezi, i ova so wanda ... tolku. Nisto strasno vo sekoj slucaj ( osven ako pak ne se povtori so navivacite frka od takov karakter ), se dodeka toa ne se odrazuva i vrz negovite igri ama ne e takov tip na fudbaler, ko baloteli na primer, vo pogled na profesionalnosta covekot si gazi u Inter i eden od onie koj e najposveten na timov so godini veke, zatoa i nosi kapitenska traka.[DOUBLEPOST=1485736054][/DOUBLEPOST]Nego dybala, i igraci nalik na nego, sto timovite im vodat ubedlivo i u vtoro koga gi menjaat, i ne se pozdravuvaat so trener ... pa nema poloso, dno od poteg mi e toa, ti vodi timot 2-0, 3-0, te menjaat, i ne se pozdravuvas so trener : )))), koj vi e toj retardiran trend sto go nametnuvate be mater vi ebam samobendisana, sto e bitno dali ne dale gol i slicno, koga timot na kraj pobeduva ...

A i Donaruma gleam pocna da se puva preku raiola za preskap dogovor, a poslednive dve utakmici 2 gola idat na negova dusha, topki koi glatko mozese da gi fati dozvoli da vlezat vo gol, toj raiola kolku sto moze da mu pomogne na maliov moze i da mu odmogne.

Последно уредено:
Полека малце,Интер не е Милан,Наполи,Виола или Рома кои ви се вечни пациенти.

Ако некоја екипа му правела проблеми на Јувентус и која можи да победи во Торино тоа е Интер..само треба јас да си ја изиграм 1 на ливчето и тогаш ќе почнат играчите на Јувентус да се влечат по теренот и курот да ги боли, а Интер да играат како Барселона.
Брат, Интер до годинава 3-4 години ни во Милано не не победил а не па во Торино. Напротив, мислам дека Јуве има и предобар скор со Интер за едно такво ривалство. Па во времето кога Интер царуваше низ Италија речиси редовно губеше во Торино а Јуве завршуваше 7ми, 8ми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom