Pogore syn me citirase go spomna i ronaldo ali sea gleam go delitnal toj del..
delitnav deka pogresno te svativ, ama poentata u postot mi bese .... ta preku kur za karakterot, teri ebese zena na soigrac od reprezentacija, gigs ja ebese zenata od sopstveniot brat, tipot bese pred samoubistvo, ronaldo isto nema nekoe fenomenalno karakteriste, nit pa ima ok reputacija nadvor od terenot ... i ?

Ti pisav, ikardi e maksimalno posveten na timot, i za vreme na treninzite, i za vreme na natprevarite, tie problemi nadvor od terenot koi realno ne se konstantni, nikakvo vlijanie nemale vrz negovite igri, ja spuka vo 2 navrati so CN zasto e glup i napravi nepromisleni potezi, i ova so wanda ... tolku. Nisto strasno vo sekoj slucaj ( osven ako pak ne se povtori so navivacite frka od takov karakter ), se dodeka toa ne se odrazuva i vrz negovite igri ama ne e takov tip na fudbaler, ko baloteli na primer, vo pogled na profesionalnosta covekot si gazi u Inter i eden od onie koj e najposveten na timov so godini veke, zatoa i nosi kapitenska traka.[DOUBLEPOST=1485736054][/DOUBLEPOST]Nego dybala, i igraci nalik na nego, sto timovite im vodat ubedlivo i u vtoro koga gi menjaat, i ne se pozdravuvaat so trener ... pa nema poloso, dno od poteg mi e toa, ti vodi timot 2-0, 3-0, te menjaat, i ne se pozdravuvas so trener : )))), koj vi e toj retardiran trend sto go nametnuvate be mater vi ebam samobendisana, sto e bitno dali ne dale gol i slicno, koga timot na kraj pobeduva ...
A i Donaruma gleam pocna da se puva preku raiola za preskap dogovor, a poslednive dve utakmici 2 gola idat na negova dusha, topki koi glatko mozese da gi fati dozvoli da vlezat vo gol, toj raiola kolku sto moze da mu pomogne na maliov moze i da mu odmogne.